نوشته شده توسط : عادل طالبی

دیجیتال مارکتینگ در مقایسه با تمامی اشکال بازاریابی سنتی در حال حاضر بالاترین نرخ بازگشت سرمایه را دارد. دیجیتال مارکتینگ این فرصت را برای کسب و کارها فراهم می کند که بتوانند با بزرگترین کمپین های شرکت های رقیب خودشان رقابت کنند.

دیجیتال مارکتینگ یکی از موثرترین شیوه های دست یافتن به مشتریان جدید است. به این دلیل که امروزه تعداد زیای از افراد به طور روز افزون از ایننترنت استفاده می کنند و البته طیف وسیعی از آنها نیز با استفاده از گوشی های موبایل خود مبادرت به انجام این کار می کنند. شاید شک داشته باشید که برای کسب و کارهایی که از شیرمرغ تا جان آدمی زاد را عرضه می کنند، آیا سرمایه گذاری در دیجیتال مارکتینگ می تواند کار صحیحی برای کسب و کارها باشد یا خیر. چنانچه هنوز در این رابطه تصمیم جدی نگرفته اید، در اینجا دلایلی را برای شما عرضه می کنیم که به شما نشان می دهد چرا حتماً باید برای ادامه سال ۲۰۲۰ و البته سال های بعدهمین حالا اقدام به سرمایه گذاری در حوزه دیجیتال مارکنیگ کنید.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

نرخ بازگشت سرمایه بالاتر

دیجیتال مارکتینگ دیجیتال در مقایسه با تمامی اشکال بازاریابی سنتی در حال حاضر بالاترین نرخ بازگشت سرمایه را دارد. دیجیتال مارکتینگ این فرصت را برای کسب و کارها فراهم می کند که بتوانند با بزرگترین کمپین های شرکت های رقیب خودشان رقابت کنند. همچنین در این راه نیازی ندارید که میلیون ها دلاردر هزینه تبلیغات خود سرمایه گذاری کنید تا به مشتریان بالقوه دست پیدا کنید. ۸۰ درصد از محتوای دیجیتال یا آنلاین به صورت ویدئویی توسط مخاطبین مورد استفاده قرار می گیرد. طبق آمار ۸۵ درصد از کاربران اینترنت به احتمال فراوان بعداز دیدن ویدئو اقدام به خرید یک محصول یا خدمت می کنند.

دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ

مخاطبین هدف

یکی از دلایل اصلی این که چرا باید در دیجیتال مارکتینگ سرمایه گذاری کنیم، این است که بدون اینکه نگران این باشید که اقدامات و تلاش های تان به هدر برود و ثمره ای نداشته باشد، می توانید با مخاطبین هدف خود کاملاً در ارتباط و تعامل باشید. در اشکال سنتی بازاریابی بخش بندی بازار کار دشواری است و هیچگاه نمی توانید مطمئن باشید که آیا پیامتان به مخاطبین درست و هدفتان منتقل می شود یا خیر. اما در دیجیتال مارکتینگ زمان و هزینه کمتری را برای یافتن مشتریان و مخاطبین جدید می پردازید. فقط باید مطمئن شوید که با شرکتی مثل آژانس تبلیغاتی و دیجیتال مارکتینگ آران کار می کنید تا اطمینان داشته باشیدکه نتایج‌ اقدامات‌تان بهترین سودو بازدهی را برایتان خواهد داشت.

دستیابی وسیع تر به مشتریان

از این موضوع زمان زیادی نمی گذرد که این امکان وجود نداشت که به خاطر عدم دسترسی همه مشتریان به اینترنت کار خاصی را از طریق دیجیتال مارکتینگ انجام داد. همه چیز در دهه های اخیر تغییر کرده و به همین دلیل تقریباً هر کسی این روزها یک گوشی تلفن همراه دارد که می تواند از آن برای وارد شدن به اینترنت در هر مکانی که هست استفاده کند. فاصله جغرافیایی که زمانی یکی از موانع رشد و توسعه برای کسب و کارهای کوچک و متوسط بود، به مدد قدرت اینترنت دیگر یک مانع نیست. زمانی که طراحی سایت کسب و کار خود انجام می دهید، این سایت به مثابه یک فروشگاه آنلاین برای شمار کارآیی دارد و می توانید به مشتریانی که لزوماً در منطقه جغرافیایی خودتان نیستند و ممکن است کلیومترها و فرسنگ ها با شما فاصله داشته باشند، در تعامل و ارتباط باشید.

قابلیت اندازه گیری

با استفاده از دیجیتال مارکتینگ می توانید کمپین هایی را شناسایی کنید که عملکرد خوبی دارند و همچنین کمپین هایی که نیازبه بهبود وتقویت دارند را نیز می توانید شناسایی کنید. داشتن چنین اطلاعاتی باعث می شودکه دیدیگاه هایی را داشته باشید مبنی بر اینکه کجا باید تمرکز و انرژی اصلی خود را صرف نمایید. این امکان وجود دارد که گزارش های عملیاتی را بر مبنای اطلاعات و داده هایی که از اجرای کمپین ها جمع آوری کرده اید را دریافت کنید.

تجربه برندسازی یا برندینگ شخصی یا پرسونال برندینگ

با استفاده از دیجیتال مارکتینگ این امکان وجود دارد که حساب هایی را در پلتفرم های شبکه های اجتماعی داشته باشید و مشتریان خود را کاملاً درگیر کنید. این اقدام باعث می شود که تجربه برندینگ شخصی یا پرسونال برندینگ را داشته باشید. می توانید از قدرت هوش مصمنوعی یا AI برای ارسال پیام های کاملاً شخصی سازی شده به مخاطبین و مشتریانتان استفاده کنید. اگر ارسال پیام به درستی انجام شود، می توانید به راحتی مخاطبین هدفتان را به مشتریان وفاداری تبدیل کنید که به عنوان سفیر یا وکیل مدافعین برندتان از شما دفاع کنند.

افزایش ترافیک

احتمالاً زمانیکه رنکینگ یا رتبه شما در کلیدواژه های هدفتان در صفحات نتایج موتورهای جستجو نظیر گوگل افزایش پیدا کند و بالا بیاید، می توانید شاهد افزایش ترافیک وبسایت تان باشید. با استفاده از کمپین های سئو می توانید صفحه اول موتورهای جستجو را مال خود کنید. فرض کنید که نرخ تبدیل سایت شما ۵ درصد باشد. داشتن ۱۰۰۰ نفر بازدید کننده یا کار می تواند در این صورت به افزایش قابل ملاحظه در میزان درآمدسازی کسب وکار شما بینجامد. با استفاده از سئو می توانید مخاطبین درست را هدف قرار دهید تا شاهد افزایش ترافیک ارگانیک سایت خود و در نهایت افزایش نرخ تبدیل و مشتری سازی بالای خود باشید.

در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت کنید 

اینترنت همچنان توسعه بیشتری پیدا می کند

میلیون ها نفر کاربر اینترنتی به صورت سالیانه به این خیل عظیم افزوده می شوند. این به این معناست که همواره می توانید برای کالاها و خدمات خود بازارهای جدیدی را در اختیار داشته باشید. رقبای شما در حال حاضر از سرمایه گذاری در دیجیتال مارکتینگ بهره می برند و در این صورت شما ضرر هنگفتی را تجربه خواهید کرد، چنانچه همچنان از مزایای این نوع از بازاریابی بهره نبرید.

درگیری و تعامل آنی و لحظه ای با مشتریان

مشتریان می توانند هر زمان که بخواهند به شما دسترسی داشته باشند و انتظار دریافت پاسخ از سوی شما را داشته باشند. ممکن است با مخاطبین تان مکالماتی به کمک شبکه های اجتماعی داشته باشید که باعث می شود ارتباط و اتصال یکپارچه ای را با آنها برقرار نمایید. به خاطر ماهیت تعاملی اینترنت می توانید داده های روشنگرانه ای را داشته باشید. مشتریان شما احتمالاً عینی ترین منتقدین شما هستند و مهم است که به آنها گوش کنید تا بتوانید بهترین محصولات و خدمات را به آنها ارائه کنید.

منبع: خبر آنلاین



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

چند سالی است که تب دیجیتال مارکتینگ، تدریس آن و دوره فروشی در ایران بالا گرفته است. حالا دیگر هر کسی با خواندن چند مقاله خارجی یا داخلی، ادعای استادی این حوزه را دارد. کلید به دستانی که به شما وعدۀ پول‌دار شدن سریع می‌دهند! کافی است درلینکداین، اینستاگرام و یا هر جای دیگری عبارت دوره آموزش بازاریابی دیجیتال (یا دیجیتال مارکتینگ) را جستجو کنید، آن وقت است که صدها گزینه برای انتخاب پیش روی شما قرار می‌گیرد. در میان این نتایج اگر سوابق این اساتید را جستجوکنید، متوجه می‌شوید تعداد زیادی از آنها در واقع، استادنما هستند! زیرا تا جایی که ما می‌دانیم، استادی از دو راه به دست می‌آید: 1- از راه تحصیل 2- از راه تجربه، و بهتر اینکه هر دو گزینه با هم باشند.

با این حال، بسیاری از افرادی که عنوان استاد، مربی، مشاور و ... را یدک می‌کشند، نه تنها در این حوزه تحصیل نکرده‌اند بلکه حتی تجربه لازم و مرتبط با آن را هم ندارند. البته معضلات و مشکلات برگزاری دوره‌های آموزشی بازاریابی آنلاین محدود به ایران نیست. حتی در سایت‌های معتبری مانند Coursera و Lynda هم شاهد برگزاری دوره‌هایی با کیفیت نامطلوب هستیم.

 

اما کسانی که به دنبال آموزش هستند و می‌خواهند با شرکت در دوره‌های بازاریابی دیجیتال دانش و مهارتی در این زمینه کسب کنند چه باید بکنند؟ آیا آموزش و دوره را رها کرده، با جستجو و مطالعۀ منابع اینترنتی، اطلاعات جمع‌آوری کنند؟ مشخصا نه! زیرا اگر دورۀ مناسب و مدرس کاربلدی را انتخاب کرده باشید می‌توانید با صرف زمان مناسب، به علم و تجربۀ کسی که سال‌ها در این راه قدم برداشته است، دست یابید که این مهم تنها با مطالعه و بدون تجربه به دست نخواهد آمد. چه در سطح جهانی و چه در ایران حتماً نمونه‌های خوبی از دوره‌های بسیار باکیفیت وجود دارد که مخاطبان زیادی از آنها راضی بوده‌اند. ضمن اینکه یکی از مهمترین نقاط مثبت شرکت در دوره‌های آموزشی این است که یک مسیر مطالعاتی یا Road Map به شما می‌دهد که در فضای یادگیری بازاریابی دیجیتال، با توجه به گسترده بودن این فضا، تنوع و تعدد ابزارها داشتن یک مسیر مطالعاتی نقشۀ راه موضوعی بسیار مهم است.

بیایید نشانه‌هایی را بررسی کنیم که با توجه به آنها، بتوانید بهترین دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در ایران را تشخیص بدهید و گرفتار بدترین‌ها نشوید و در دام آنها نیفتید، چرا که وقت و هزینه، دو سرمایۀ ارزشمند ما هستند که نباید به هدر بروند.

بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید 

1- عدم تجربه مدرس

در اولین گام، کسی که می‌خواهد دوره بازاریابی دیجیتال تدریس کند، باید حداقل چند سالی در فضای کسب و کار از نزدیک حضور داشته باشد. این مدرس چنانچه تنها در دنیای تئوری‌هایی که آموخته است، سیر کند و دارای کسب و کاری در دنیای واقعی نباشد، نمی‌تواند مفاهیم کاربردی و راهگشا بر اساس تجربیات به مخاطبان خود منتقل کند. دنیا پر از کتاب‌های موفقیت و انگیزشی است در حالیکه نویسندگان این کتاب‌ها، خود در شرایط عالی به سر نمی‌برند! همین‌طور فضای آموزش بازاریابی آنلاین پر از اساتیدی است که هرگز نه کسب و کار آنلاینی داشته‌اند و نه در کسب و کار آنلاینی کار کرده‌اند. نهایتاً در رزومۀ خود، کلماتی مانند «مشاور» را به کار می‌برند در حالی هیچ تجربه‌ای از «اجرا» ندارند. بنابراین لازم است قبل از شرکت در هر دوره ببینید آیا مدرس، خود، دارای کسب و کار موفقی در فضای دیجیتال هست یا نه. یعنی آیا شغلی بجز آموزش دارد یا خیر؟

2- عدم مهارت در تدریس

آیا هر فرد متخصصی می‌تواند دوره برگزار کند؟ آیا هر فردی که کسب و کاری در فضای دیجیتال دارد می‌تواند دوره بازاریابی دیجیتال برگزار کند؟ باز هم پاسخ، منفی است. علی‌رغم اینکه متخصص بودن و تجربه عملی داشتن، شرط مهمی است، توانایی تدریس و یاددادن هم به همان اندازه اهمیت دارد. «مهارت تدریس» یکی از مهارت‌های اساسی و کلیدی برای برگزارکنندگان دوره‌های آموزشی است. چنانچه یک متخصص، مهارت یاددادن و تدریس را نداشته باشد، طبیعی است، خروجی دوره‌هایش اثربخش نخواهد بود.

در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید 

یک مدرس خوب بازاریابی آنلاین، باید علاوه بر تسلط داشتن بر مفاهیمی که قرار است آموزش دهد (چه به صورت تئوری و چه به صورت عملی)، توانایی تدریس موثر را هم داشته باشد. باید بداند آموزش او از کجا شروع و به کجا ختم خواهد شد. باید بتواند آنچه را در ذهن دارد، به شکل مناسب، موثر، مرتب و ساختارمند انتقال بدهد.

3- عدم درک فضای کسب و کار ایران

بسیاری از دوره‌هایی که برگزار می‌شود، تناسبی با محیط کسب و کار در ایران (چه آنلاین و چه آفلاین) ندارد. زیرا بر اساس آموزه‌های منابع خارجی هستند. بسیاری از برگزارکنندگان دوره‌ها، مطالبی که قرار است در دوره خود تدریس کنند را از سایت‌های انگلیسی زبان خوبی مانند هاب‌اسپات و ... گردآوری می‌کنند. طبیعی است که شرکت‌کننده بعد از فراگیری این مباحث، قابلیت پیاده‌سازی آن را در فضای کسب و کار داخلی نداشته باشد و عملا شرکت در آن دوره برای او بدون خروجی خواهد بود. یک مدرس خوب بایستی درک درستی از رفتار مصرف کننده آنلاین ایرانی داشته باشد و مباحثی که ارائه می‌دهد متناسب با محیط کسب وکار داخلی باشد.

4- عدم تشخیص راهکار و تعمیم یک راهکار به همۀ معضلات

در بسیاری از دوره‌هایی که برگزار می‌شود، مدرس در هر حوزه‌ای که تخصص یا بر هر ابزاری که تسلط دارد، همان حوزه یا ابزار را به عنوان راه نجات همۀ کسب و کارها در نظر می‌گیرد و معرفی می‌کند. آنکه تخصص و تجربه‌ای در شبکه‌های اجتماعی دارد، بازاریابی دیجیتال را در اینستاگرام خلاصه می‌کند و آنکه چند روزی در لینکداین حضور داشته، کلید حل مشکلات تمام کسب و کارها را لینکداین معرفی می‌کند. آنکه اندکی سئو آموخته یا تجربه کرده، نسخۀ SEO را برای همه می‌پیچید و آنکه چند ریالی در مارکت‌پلیس‌هایی مانند دیجی‌کالا یا وب‌سایت‌هایی مانند دیوار و شیپور به دست آورده، این پلت‌فرم‌ها را به عنوان بازاریابی دیجیتال معرفی می‌کند. در حالی که هر کسب و کاری با توجه به رفتارمصرف کننده، سگمنت و رقبا، ممکن است در جاهای مختلفی و با استفاده از ابزارهای مختلفی موفق باشد. به عنوان مثال ممکن است شبکه‌های اجتماعی برای خدمات یا محصول یک کسب و کار نجات دهنده باشد، اما در کسب و کاری دیگر بی اثر باشد و سایت و سئو راه موفقیت آن باشند. انتخاب و استفادۀ هوشمندانه از این ابزارها، یک استراتژی است و در اغلب دوره‌ها آنچه آموزش داده نمی‌شود، همین دید راهبردی به فضای کسب و کار و چگونگی به خدمت گرفتن به موقع ابزارهای دیجیتال برای موفقیت کسب و کار در فضای آنلاین است.

5- عدم تناسب دوره با کسب و کار خاص

هر دوره‌ای لزوما برای هر نوع کسب و کاری مناسب نیست. ممکن است یک دوره برای راه‌اندازی یک استارتاپ خوب باشد. یا یک دوره به درد ارائه‌دهندگان خدمت بر بستر اینترنت بخورد، یا یک دوره بیشتر روی فروش محصول تمرکز کرده باشد. در توضیحات یک دوره ذکر نمی‌شود که این دوره برای چه کسب و کاری مناسب است.

 

6- ارائه مدارک بی‌ارزش در دوره

بسیاری از افراد و حتی موسسات برای فروختن دورۀ خود، نوید ارائه مدارک بین‌المللی یا قابل ترجمه می‌دهند. این در حالی است که در واقعیت هر کاغذی قابل ترجمه است! موضوع مهم این است: این مدرک کجا قرار است ارائه شود؟ آیا آنجا، مدرکی که ارائه می‌شود را معتبر می‌داند؟ مثلاً اگر قرار است مهاجرت کنید آیا در کشور مقصد، مدرکی که قرار است به شما ارائه شود مورد پذیرش کسب و کارها یا دانشگاه‌ها هست؟ واقعیت این است که بسیاری از این مدارک در هنگام اپلای کردن و مهاجرت، هیچ گونه ارزش و اعتباری برای شما نخواهند داشت. در همین کسب و کارهای داخلی هم این مدارک، اعتباری ندارند. بنابراین صرفاً دریافت یک مدرک که جایی اعتباری ندارد دلیل خوبی برای شرکت در یک دوره نیست. مگر اینکه از قاب کردن مدارک مختلف بر دیوار اتاقتان احساس رضایت می‌کنید.

7- عدم پشتیبانی و خدمات پس از فروش

آنچه یک دورۀ آموزشی بازاریابی دیجیتال را با دوره‌‌های دیگر متمایز می‌کند، خدمات پس از فروش آن است! بسیاری تصور می‌کنند خدمات پس از فروش، فقط برای اتومبیل یا ماشین لباس‌شویی است! در صورتی که بیشترین نیاز به خدمات پس از فروش، در آموزش است. افراد وقتی در برخی از دوره‌ها که در قالب یک یا چند وبینار، لایو و یا تعدادی ویدئوی ضبط شده هستند، شرکت می‌کنند چنانچه دچار مشکل یا سوالی شوند با عدم پاسخ مدرس به سوالات رو به رو می‌شوند. این در حالی است که هر دوره باید دارای خدمات پس از فروش و رفع اشکال باشد و مدرس باید پاسخگوی سوالات باشد.

8- آموزش فقط تئوری و بس!

در بسیاری از دوره‌های دیجیتال مارکتینگ به علت عدم تسلط و تجربه کافی مدرس در حوزه مورد بحث، آموزش‌ها صرفاً به صورت تئوری بیان می‌شود. مدرس دیگر کاری با این موضوع ندارد که آیا دانش‌پذیر متوجه مفهوم شد یا نه؟ این در حالی است که بسیاری از مباحث در دیجیتال مارکتینگ عملی هستند و با ارائه تمرین از سوی مدرس و قرار دادن دانش‌پذیر در فضای عملی، به صورت کامل فرا گرفته خواهند شد.

بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت کنید

9- شبکه‌سازی و تعامل

یکی از راه‌های عمیق شدن یادگیری، شبکه‌سازی، تعامل و به اشتراک‌گذاری تجربیات شرکت‌کنندگان یک دوره آموزشی است. بسیاری از دوره‌های بی کیفیت، از شبکه‌سازی و فراهم کردن بستری برای تعامل و ارتباط شرکت‌کنندگان خودداری می‌کنند چرا که می‌دانند به دلیل کیفیت پایین محتوای آموزشی، در صورت فراهم کردن بستری برای تعامل شرکت‌کنندگان، صدای اعتراضات بلند می‌شود. یکی از راه‌های تشخیص دوره‌های خوب از بد، بررسی وجود بستر تعامل و شبکه‌سازی برای شرکت‌کنندگان در دوره است.

10- خروجی‌ها

یکی دیگر از راه‌های تشخیص یک دورۀ آموزشی خوب از بد، بررسی خروجی‌ها است. در یک بررسی از دوره‌های آموزشی مشخص شد که فارغ از کیفیت و سطح دوره، معمولا حدود 30 درصد از شرکت‌کنندگان ابراز رضایت و 30 درصد از شرکت‌کنندگان ابراز نارضایتی می‌کنند و حدود 40 درصد هم حد وسط رضایت را انتخاب می‌کنند. اگر مباحث عمیق، پیشرفته، فنی و تکنیکال باشد، عده‌ای راضی و عده‌ای ناراضی خواهند بود و اگر موضوعات مطرح شده، سطحی و پیش‌پا افتاده باشد هم باز عده‌ای از شرکت‌کنندگان هستند که از آن راضی باشند. در نهایت، آنچه یک دورۀ آموزشی را متمایز می‌کند، خروجی‌های آن است. بررسی کردن اینکه قبل از شما چه کسانی در این دوره شرکت کرده‌اند و الان در چه جایگاهی و مشغول چه کاری هستند هم یکی از روش‌های بررسی کیفیت دوره آموزشی بازاریابی دیجیتال است.

11- به‌روزرسانی محتوا

در فضای بازاریابی آنلاین هر روز ابزارهای جدیدی مطرح می‌شوند، ابزارها تغییر می‌کنند، روش استفاده از ابزارها تغییر می‌کند یا امکانات جدیدی به ابزارها اضافه می‌شود. در یک دوره بازاریابی دیجیتال، به‌روزرسانی محتوای آموزشی یکی از موضوعات بسیار مهم است. یک دوره دیجیتال مارکتینگ خوب، باید محتوایی به‌روز داشته باشد و متناسب با تغییراتی که در فضای دیجیتال شاهد آن هستیم، به‌روز شود.

12- پاسخ به پرسش‌های مرتبط با کسب و کارهای شرکت‌کنندگان

در یک دوره دیجیتال مارکتینگ خوب، سوالاتی که برای شرکت‌کنندگان در کسب و کارهایشان پیش می‌آید باید پاسخ داده شود. معدودی از دوره‌های بازاریابی دیجیتال مانند دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال چنین امکانی را فراهم کرده‌اند و در جلسات هفتگی، کسب و کارهای شرکت‌کنندگان بررسی می‌شود.

13- جمع‌بندی!

پیدا کردن یک دورۀ آنلاین بازاریابی دیجیتال خوب، کار ساده‌ای نیست. ضمن اینکه یادگیری بازاریابی دیجیتال یک فرآیند کوتاه‌مدت هم نیست. نیاز به تمرین و پشتکار دارد. انتخاب یک دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ کاربردی که به شما در این مسیر پر پیچ و خم و دشوار کمک کند، با در نظر گرفتن نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شد، کار چندان دشواری نخواهد بود. ما توصیه می‌کنیم، سری به توضیحات و پرسش و پاسخ‌های یکی از بهترین دوره‌های بازاریابی دیجیتال به انتخاب کاربران بزنید: اینجا کلیک کنید!

منبع: خبر گذاری تسنیم 



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، امروزه تعداد زیادی از مدیران کسب و کارها، دیجیتال مارکتینگ موفق را با رشد کسب و کارشان یکسان می‌دانند. چرا که دیجیتال مارکتینگ یک راه ایده آل برای حضور در کانون توجه طیف گسترده‌ای از افراد است. گستردگی و در دسترس بودن اینترنت، دو دلیل اصلی پهناور بودن حوزه دیجیتال مارکتینگ است. به نمونه‌های زیر توجه کنید تا فراگیر بودن استفاده از اینترنت در جهان را بهتر درک کنید.

اگر امروز نتوانید اخبار روز را از تلویزیون ببینید، از سایت‌های خبری استفاده می‌کنید.
زمانی که شما تصمیم نداشته باشید تا وقت زیادی را صرف رفت و آمد به کلاس‌های حضوری کنید، به سراغ کلاس‌های آنلاین خواهید رفت.
برای تبلیغات محصولات خود از بیلبوردهای مرکز شهر استفاده نمی‌کنید. چون معتقد هستید که همه افراد به آن دسترسی ندارند. به همین منظور، دیده شدن در شبکه‌های اجتماعی را بهترین راه حل می‌دانید.
برای دور بودن از شلوغی جمعیت و امنیت در هنگام خرید، به فروشگاه‌های اینترنتی سر می‌زنید.
به شبکه‌های اجتماعی توجه می‌کنید تا به سبک زندگی ایده آل خود دست پیدا کنید.
این مثال‌ها تنها چند نتیجه منحصربه‌فرد از گسترش اینترنت هستند. بنابراین، آموزش یا خرید حضوری جای خود را به نوع مجازی داده اند. هم اکنون دیگر رنگ و بوی خرید حضوری برای افراد تازگی ندارد. چون دنیای مجازی فرصت‌های زیادی را در اختیار آن ها می‌گذارد. دسترسی راحت در هر مکان و هر زمان، باعث شده است که حدود ۹۹ درصد از مردم جهان، اینترنت را مرجع اصلی دستیابی به نیازهای خود بدانند.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

مفهوم دیجیتال مارکتینگ در ۵۰ سال پیش، دانش و آگاهی درباره کار با ابزار دیجیتال برای فروش بود. در دهه ۱۹۹۰ که اصطلاح «بازاریابی دیجیتال» برای اولین بار استفاده شد، خبری از فروش آنلاین محصولات و خدمات نبود. در واقع هیچ کدام از واژه‌های این اصطلاح به طور کامل هویت نداشتند و همانند تیری در تاریکی بودند. تنها عده بسیار کمی با ابعاد این اصطلاح‌ بزرگ آشنایی داشتند.

دیجیتال مارکتینگ یک اصطلاح تخصصی در حوزه فناوری شمرده می شد و تعداد افراد فعال در این حوزه کم بود. اما امروزه، با رشد تعداد سایت‌های آنلاین، تعداد دیجیتال مارکترها هم افزایش پیدا کرده است.

منظور از حوزه کاری دیجیتال مارکتینگ تنها مانیتور لپتاپ یک فرد که روبه‌روی او قرار دارد، نیست. دیجیتال مارکتینگ یک مفهوم کلی است و نمی‌توان رابطه آن را با چیز خاصی محدود کرد.

سایت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی و ایمیل هر کدام ساختار ویژه‌ای دارند. دلیل حضور افراد در آن‌ها با هم یکسان نیست. در واقع، گسترش فضای آنلاین باعث شده است که مفهوم دیجیتال مارکتینگ همانند یک چتر ابری باشد که زیرمجموعه‌های زیادی را پوشش می‌دهد.

تعریف دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده
بازاریابی دیجیتال نزدیک ترین واژه برای توصیف مفهوم دیجیتال مارکتینگ است. آن چیزی که در نگاه اول توجه افراد را به معنای “دیجیتال مارکتینگ” جلب می‌کند، واژه “دیجیتال” است. تعداد ابزارهای دیجیتالی که امروزه در زندگی خود از آن‌ها استفاده می‌کنید، کم نیستند. رادیوی دیجیتال، تلویزیون، لپتاپ و موبایل از جمله ابزارهای دیجیتال امروز هستند.

دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ

واژه “مارکت” در فرهنگ نامه آزاد فارسی به معنای فروشگاه و محل خرید می‌باشد. با کنار هم قرار دادن معنای مستقل هر کلمه به تعریف دیجیتال مارکتینگ خواهید رسید. واژه دیجیتال مارکتینگ به معنای استفاده از هر ابزار دیجیتال برای رسیدن به هدف خرید و فروش محصول یا خدمات می‌باشد.

دیجیتال مارکتینگ چیست ؟
پی بردن به ماهیت دیجیتال مارکتینگ در دنیا، کار سختی نیست. استفاده از روش‌های بازاریابی با ابزارهای دیجیتال همان معنای دیجیتال مارکتینگ می‌باشد. گسترده بودن ابزارهای دیجیتال به تعداد آن‌ها منتهی نمی‌شود. برای مثال، با استفاده از لپتاپ و اینترنت می‌توانید به هزاران سایت آنلاین خبری، فروشگاهی و آموزشی دسترسی داشته باشید.

ویژگی‌ها و کارایی‌های منحصربه‌فرد ابزارهای دیجیتال باعث می‌شود که افراد به جای مراجعه فیزیکی به فروشگاه، در فضای مجازی به دنبال کالا یا خدمت مورد نیاز خود باشند.

یک کارشناس دیجیتال مارکتر این وظیفه را دارد که اقدامات لازم برای جذب هدفمند مخاطب را انجام دهد. این اقدامات کاملا به ابزارهای دیجیتال بستگی دارد. بعضی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در بستر اینترنت آنلاین هستند. برخی دیگر از این ابزارها مثل تلویزیون و رادیو آفلاین می‌باشند.

هدف دیجیتال مارکتینگ چیست ؟
ضرب المثل “کسی که عازم ناکجا آباد شود، به همان جا می رسد” در حوزه بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ هم دارای معنا و مفهوم است. وقتی که دیجیتال مارکتر از هدف مدیر یک کسب و کار برای دیجیتال مارکتینگ سوال می‌پرسد، به احتمال زیاد جمله‌های زیر را خواهد شنید.

“می‌خواهم محصولات بیشتری بفروشم.”
“می‌خواهم برند خودم را به افراد بیشتری معرفی کنم.”
“می‌خواهم از سایر رقبای خودم جلو بزنم.”
“می‌خواهم در فضای آنلاین بیشتر دیده شوم.”
“می‌خواهم درآمد بیشتری در بازه یک روزه، یک ماهه و یک ساله داشته باشم.”
هدف از دیجیتال مارکتینگ چیست

هدف از دیجیتال مارکتینگ چیست

اما اگر به دنبال پاسخ سوال ” هدف دیجیتال مارکتینگ چیست؟” باشید، باید اهداف کلی تری را در نظر بگیرید. اهداف کلی مسیر و راه دیجیتال مارکتینگ را به شما نشان خواهند داد. وقتی بتوانید فرآیندهای تعامل صحیح با مشتریان و مخاطبان را اجرا کنید، به تمامی اهداف جزئی کسب و کار خواهید رسید.

دیجیتال بودن فضای کسب و کار نباید شما را از اهداف‌تان دور کند. بنابراین، یک دیجیتال مارکتر می‌بایست برای رسیدن به هدف‌های بزرگ تر، مسیر و راه را به صورت شفاف مشخص کند. استراتژی دقیقا همان چیزی است که برای توسعه برند می‌توان از آن استفاده کرد.

ابزارهای بازاریابی دیجیتال مارکتینگ
به طور کلی، منظور از ابزارهای بازاریابی دیجیتال، اشیاء یا کالاهای فیزیکی نیست. یک فرد کارشناس دیجیتال مارکتر از این ابزارها استفاده می‌کند تا به هدف نهایی خود یعنی فروش برسد. لذا، شناختن کامل هر یک از ابزارهای دیجیتال برای دستیابی به هدف یا اهداف لازم و ضروری است.

بازاریابی محتوایی
بخش اعظم پاسخ سوال “دیجیتال مارکتینگ چیست؟” به بازاریابی محتوایی مربوط می‌شود. تولید، توزیع و مدیریت محتوای ارزشمند از اصول بازاریابی محتوایی است. تنها وقتی می‌توانید به تولید محتوای ارزشمند و باکیفیت بپردازید که استراتژی خود را در جهت جذب کاربر تنظیم کرده باشید.

تولید محتوای موفق از عهده هر فردی بر نخواهد آمد. چرا که آگاهی و برنامه ریزی دقیق، ۲ ابزار لازم برای فرآیند بازاریابی محتوایی و سپس دیجیتال مارکتینگ هستند.

آگاهی از آن‌جایی اهمیت دارد که انواع روش‌های هدف گذاری را بدانید. اهمیت برنامه ریزی دقیق هم با فرآیندهای بازاریابی محتوایی مرتبط است. برای مثال، دیجیتال مارکتر سایت‌ خبری برای کسب رتبه در جایگاه‌های ۱ تا ۳ گوگل باید برنامه ریزی داشته باشد. انتشار محتوای تاریخ گذشته، تغییرات چندان زیادی در میزان موفقیت سایت شما ایجاد نخواهد کرد.

بازاریابی ویروسی چیست و چرا در زیرمجموعه دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرد؟
در حقیقت، دیجیتال مارکتینگ همانند یک پازل است. تا زمانی که تمامی اجزای کوچک در کنار هم قرار نگیرند، معنای دیجیتال مارکتینگ به طور واضح مشخص نخواهد بود. بازاریابی ویروسی یک نوع استراتژی برای ترویج استفاده از محصولات یا خدمات یک برند می‌باشد. اما به جای اینکه تنها خودتان برای معرفی برند یا محصولات و خدمات تلاش کنید، مردم هم به کمک شما می‌آیند و اطلاعات زیادی را بین هم رد و بدل می‌کنند.

دو عنصر اصلی در بازاریابی ویروسی، مردم و اشتراک گذاری اطلاعات در فضای دیجیتال هستند. مفهوم این جمله با یک مثال، ساده تر خواهد شد. یک عنوان بسیار جذاب بنویسید. در مرحله بعد به سراغ شبکه‌های اجتماعی خود بروید و محتوای جذاب خود را منتشر کنید. در مدت زمان کوتاهی خواهید دید که اکثر افراد از محتوای جذاب شما حرف می‌زنند! زیرا محتوای شما توانسته است در مدت کوتاهی همانند یک ویروس به همه افراد سرایت کند.

بنابراین، اگر سایت اینترنتی را به تازگی افتتاح کرده باشید، برای برند سازی از بازاریابی ویروسی استفاده کنید. صبر کنید! برند سازی یکی از اهداف دیجیتال مارکتینگ است. برای دستیابی به سایر اهداف خود، همچنان باید ابعاد بازاریابی دیجیتال را گسترده تر کنید.

بازاریابی با موتورهای جستجو
تبلیغات در گوگل، بینگ ادز و بایدو از محبوب ترین بسترهای بازاریابی با موتورهای جستجو در حوزه دیجیتال مارکتینگ هستند. دیجیتال مارکتر حرفه‌ای با استراتژی هوشمند از این بسترها استفاده می‌کند.

برای استفاده از بسترهای بازاریابی با موتورهای جستجو ابتدا باید اصلی ترین کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را در نظر بگیرید.
جایگاه خود را در میان کسب و کارهای رقیب خود بسنجید.
سپس نوبت به استفاده از تبلیغات کلیکی برای ارتقاء سایت آنلاین خود به منظور افزایش تعداد مشتریان واقعی می‌رسد!
پس از در نظر گرفتن کلمات کلیدی مرتبط با کلمات کلیدی اصلی، نوبت پرداخت پول است.
PPC نام دیگر تبلیغات کلیکی می‌باشد. باز شده این کلمه حاکی از آن است که شما به ازای هر کلیک از سوی کاربر، پول بپردازید.
بهینه سازی موتورهای جستجو
سئو، نام دیگر بهینه سازی موتورهای جستجو در حوزه دیجیتال مارکتینگ می‌باشد. به طور معمول، بهینه سازی موتورهای جستجو در دیجیتال مارکتینگ به منظور سئوی هوشمندانه یک سایت‌ اینترنتی است. ابزارهای خاصی برای دانستن میزان موفقیت در بهینه سازی موتورهای جستجو وجود دارد. گوگل آنالیتکس و وبمستر تولز، دو ابزار محبوب در میان افراد مسلط به سئو هستند.

سئو سایت

بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو در بحث دیجیتال مارکتینگ تنها به یک روش خاص ختم نمی‌شود. به کار بردن تکنیک‌های درست باعث می‌شود تا با جستجوی محصول یا خدمات، کسب و کار شما در نخستین نتایج انواع موتورهای جستجو دیده شود.

به بیانی، این تکنیک‌ها باید به گونه‌ای به کار گرفته شوند که با جستجوی هر کلمه کلیدی مرتبط با حوزه فعالیت‌تان، شما در رنک‌های اول تا سوم صفحه اول گوگل باشید. در غیر این صورت، شاهد تغییر چندانی در ترافیک سایت خود نخواهید بود.

در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت و ویدیو های ان را ببینید

در کل، سئو به دو زیرمجموعه دیگر هم تقسیم می‌شود. سئو داخلی و سئو خارجی در زیرمجموعه معنا و مفهوم کلی سئو قرار دارند. برای مثال، توجه به افزایش سرعت سایت در بهبود سئوی آن، تاثیرگذار خواهد بود.

در سئوی داخلی سایت، ارزیابی کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارد. ابزارهای رایگان زیادی برای ارزیابی کلمات کلیدی وجود دارند. دقت در انتخاب هر یک از آن‌ها باعث می‌شود تا شما به قله موفقیت نزدیک تر شوید. وقتی که زمان مشخصی را برای انتخاب کلمه کلیدی مرتبط اختصاص بدهید، شاهد افزایش ترافیک سایت خود خواهید بود.

در واقع، رقابت بر سر کلمات کلیدی و افزایش سئوی سایت حرف اول را می‌‎زند. اما قبل از رقابت بر سر کلمات کلیدی و افزایش ترافیک سایت، باید برای فرآیندهای بازاریابی خود چشم اندازی مشخص کنید.

اگر در ابتدای راه یادگیری دیجیتال مارکتینگ هستید، نباید از نتایج تکنیک‌های سئو رنجور شوید. چون زمان تقریبا زیادی برای مشاهده نتایج تکنیک‌های بهینه سازی موتورهای جستجو نیاز دارید. در این مواقع، دست از تلاش بر ندارید. چرا که وقتی دست از کوشش بردارید، مرگتان آغاز می شود! این مفهوم شاید پیش تر دور از ذهن به نظر می‌رسید، اما امروزه یک حقیقت تلخ است.

لذا، زمانی که از ادامه فعالیت خود احساس خستگی می‌کنید، به استراتژی خود هدفمندانه تر نگاه کنید و خودتان را دست کم نگیرید. صبر خود را بیشتر کنید و در جستجوی مناسب ترین راه حل برای دستیابی به رنک اول تا سوم باشید.

منبع :خبر گزاری آنا



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

چند سالی است که تب دیجیتال مارکتینگ، تدریس آن و دوره فروشی در ایران بالا گرفته است. حالا دیگر هر کسی با خواندن چند مقاله خارجی یا داخلی، ادعای استادی این حوزه را دارد. کلید به دستانی که به شما وعدۀ پول‌دار شدن سریع می‌دهند! کافی است درلینکداین، اینستاگرام و یا هر جای دیگری عبارت دوره آموزش بازاریابی دیجیتال (یا دیجیتال مارکتینگ) را جستجو کنید، آن وقت است که صدها گزینه برای انتخاب پیش روی شما قرار می‌گیرد. در میان این نتایج اگر سوابق این اساتید را جستجو کنید، متوجه می‌شوید تعداد زیادی از آنها در واقع، استادنما هستند! زیرا تا جایی که ما می‌دانیم، استادی از دو راه به دست می‌آید: 1- از راه تحصیل 2- از راه تجربه، و بهتر اینکه هر دو گزینه با هم باشند.

با این حال، بسیاری از افرادی که عنوان استاد، مربی، مشاور و … را یدک می‌کشند، نه تنها در این حوزه تحصیل نکرده‌اند بلکه حتی تجربه لازم و مرتبط با آن را هم ندارند. البته معضلات و مشکلات برگزاری دوره‌های آموزشی بازاریابی آنلاین محدود به ایران نیست. حتی در سایت‌های معتبری مانند Coursera و Lynda هم شاهد برگزاری دوره‌هایی با کیفیت نامطلوب هستیم.

اما کسانی که به دنبال آموزش هستند و می‌خواهند با شرکت در دوره‌های بازاریابی دیجیتال دانش و مهارتی در این زمینه کسب کنند چه باید بکنند؟ آیا آموزش و دوره را رها کرده، با جستجو و مطالعۀ منابع اینترنتی، اطلاعات جمع‌آوری کنند؟ مشخصا نه! زیرا اگر دورۀ مناسب و مدرس کاربلدی را انتخاب کرده باشید می‌توانید با صرف زمان مناسب، به علم و تجربۀ کسی که سال‌ها در این راه قدم برداشته است، دست یابید که این مهم تنها با مطالعه و بدون تجربه به دست نخواهد آمد. چه در سطح جهانی و چه در ایران حتماً نمونه‌های خوبی از دوره‌های بسیار باکیفیت وجود دارد که مخاطبان زیادی از آنها راضی بوده‌اند. ضمن اینکه یکی از مهمترین نقاط مثبت شرکت در دوره‌های آموزشی این است که یک مسیر مطالعاتی یا Road Map به شما می‌دهد که در فضای یادگیری بازاریابی دیجیتال، با توجه به گسترده بودن این فضا، تنوع و تعدد ابزارها داشتن یک مسیر مطالعاتی نقشۀ راه موضوعی بسیار مهم است.

بیایید نشانه‌هایی را بررسی کنیم که با توجه به آنها، بتوانید بهترین دوره‌های دیجیتال مارکتینگ در ایران را تشخیص بدهید و گرفتار بدترین‌ها نشوید و در دام آنها نیفتید، چرا که وقت و هزینه، دو سرمایۀ ارزشمند ما هستند که نباید به هدر بروند.

1- عدم تجربه مدرس
در اولین گام، کسی که می‌خواهد دوره بازاریابی دیجیتال تدریس کند، باید حداقل چند سالی در فضای کسب و کار از نزدیک حضور داشته باشد. این مدرس چنانچه تنها در دنیای تئوری‌هایی که آموخته است، سیر کند و دارای کسب و کاری در دنیای واقعی نباشد، نمی‌تواند مفاهیم کاربردی و راهگشا بر اساس تجربیات به مخاطبان خود منتقل کند. دنیا پر از کتاب‌های موفقیت و انگیزشی است در حالی‌که نویسندگان این کتاب‌ها، خود در شرایط عالی به سر نمی‌برند! همین‌طور فضای آموزش بازاریابی آنلاین پر از اساتیدی است که هرگز نه کسب و کار آنلاینی داشته‌اند و نه در کسب و کار آنلاینی کار کرده‌اند. نهایتاً در رزومۀ خود، کلماتی مانند «مشاور» را به کار می‌برند در حالی هیچ تجربه‌ای از «اجرا» ندارند. بنابراین لازم است قبل از شرکت در هر دوره ببینید آیا مدرس، خود، دارای کسب و کار موفقی در فضای دیجیتال هست یا نه. یعنی آیا شغلی بجز آموزش دارد یا خیر؟

بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ
2- عدم مهارت در تدریس
آیا هر فرد متخصصی می‌تواند دوره برگزار کند؟ آیا هر فردی که کسب و کاری در فضای دیجیتال دارد می‌تواند دوره بازاریابی دیجیتال برگزار کند؟ باز هم پاسخ، منفی است. علی‌رغم اینکه متخصص بودن و تجربه عملی داشتن، شرط مهمی است، توانایی تدریس و یاددادن هم به همان اندازه اهمیت دارد. «مهارت تدریس» یکی از مهارت‌های اساسی و کلیدی برای برگزارکنندگان دوره‌های آموزشی است. چنانچه یک متخصص، مهارت یاددادن و تدریس را نداشته باشد، طبیعی است، خروجی دوره‌هایش اثربخش نخواهد بود.

یک مدرس خوب بازاریابی آنلاین، باید علاوه بر تسلط داشتن بر مفاهیمی که قرار است آموزش دهد (چه به صورت تئوری و چه به صورت عملی)، توانایی تدریس موثر را هم داشته باشد. باید بداند آموزش او از کجا شروع و به کجا ختم خواهد شد. باید بتواند آنچه را در ذهن دارد، به شکل مناسب، موثر، مرتب و ساختارمند انتقال بدهد.

3- عدم درک فضای کسب و کار ایران
بسیاری از دوره‌هایی که برگزار می‌شود، تناسبی با محیط کسب و کار در ایران (چه آنلاین و چه آفلاین) ندارد. زیرا بر اساس آموزه‌های منابع خارجی هستند. بسیاری از برگزارکنندگان دوره‌ها، مطالبی که قرار است در دوره خود تدریس کنند را از سایت‌های انگلیسی زبان خوبی مانند هاب‌اسپات و … گردآوری می‌کنند. طبیعی است که شرکت‌کننده بعد از فراگیری این مباحث، قابلیت پیاده‌سازی آن را در فضای کسب و کار داخلی نداشته باشد و عملا شرکت در آن دوره برای او بدون خروجی خواهد بود. یک مدرس خوب بایستی درک درستی از رفتار مصرف کننده آنلاین ایرانی داشته باشد و مباحثی که ارائه می‌دهد متناسب با محیط کسب و کار داخلی باشد.

4- عدم تشخیص راهکار و تعمیم یک راهکار به همۀ معضلات
در بسیاری از دوره‌هایی که برگزار می‌شود، مدرس در هر حوزه‌ای که تخصص یا بر هر ابزاری که تسلط دارد، همان حوزه یا ابزار را به عنوان راه نجات همۀ کسب و کارها در نظر می‌گیرد و معرفی می‌کند. آنکه تخصص و تجربه‌ای در شبکه‌های اجتماعی دارد، بازاریابی دیجیتال را در اینستاگرام خلاصه می‌کند و آنکه چند روزی در لینکداین حضور داشته، کلید حل مشکلات تمام کسب و کارها را لینکداین معرفی می‌کند. آنکه اندکی سئو آموخته یا تجربه کرده، نسخۀ SEO را برای همه می‌پیچید و آنکه چند ریالی در مارکت‌پلیس‌هایی مانند دیجی‌کالا یا وب‌سایت‌هایی مانند دیوار و شیپور به دست آورده، این پلت‌فرم‌ها را به عنوان بازاریابی دیجیتال معرفی می‌کند. در حالی که هر کسب و کاری با توجه به رفتارمصرف کننده، سگمنت و رقبا، ممکن است در جاهای مختلفی و با استفاده از ابزارهای مختلفی موفق باشد. به عنوان مثال ممکن است شبکه‌های اجتماعی برای خدمات یا محصول یک کسب و کار نجات دهنده باشد، اما در کسب و کاری دیگر بی‌اثر باشد و سایت و سئو راه موفقیت آن باشند. انتخاب و استفادۀ هوشمندانه از این ابزارها، یک استراتژی است و در اغلب دوره‌ها آنچه آموزش داده نمی‌شود، همین دید راهبردی به فضای کسب و کار و چگونگی به خدمت گرفتن به موقع ابزارهای دیجیتال برای موفقیت کسب و کار در فضای آنلاین است.

در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

5- عدم تناسب دوره با کسب و کار خاص
هر دوره‌ای لزوما برای هر نوع کسب و کاری مناسب نیست. ممکن است یک دوره برای راه‌اندازی یک استارتاپ خوب باشد. یا یک دوره به درد ارائه‌دهندگان خدمت بر بستر اینترنت بخورد، یا یک دوره بیشتر روی فروش محصول تمرکز کرده باشد. در توضیحات یک دوره ذکر نمی‌شود که این دوره برای چه کسب و کاری مناسب است.

6- ارائه مدارک بی‌ارزش در دوره
بسیاری از افراد و حتی موسسات برای فروختن دورۀ خود، نوید ارائه مدارک بین‌المللی یا قابل ترجمه می‌دهند. این در حالی است که در واقعیت هر کاغذی قابل ترجمه است! موضوع مهم این است: این مدرک کجا قرار است ارائه شود؟ آیا آنجا، مدرکی که ارائه می‌شود را معتبر می‌داند؟ مثلاً اگر قرار است مهاجرت کنید آیا در کشور مقصد، مدرکی که قرار است به شما ارائه شود مورد پذیرش کسب و کارها یا دانشگاه‌ها هست؟ واقعیت این است که بسیاری از این مدارک در هنگام اپلای کردن و مهاجرت، هیچ گونه ارزش و اعتباری برای شما نخواهند داشت. در همین کسب و کارهای داخلی هم این مدارک، اعتباری ندارند. بنابراین صرفاً دریافت یک مدرک که جایی اعتباری ندارد دلیل خوبی برای شرکت در یک دوره نیست. مگر اینکه از قاب کردن مدارک مختلف بر دیوار اتاقتان احساس رضایت می‌کنید.

7- عدم پشتیبانی و خدمات پس از فروش
آنچه یک دورۀ آموزشی بازاریابی دیجیتال را با دوره‌‌های دیگر متمایز می‌کند، خدمات پس از فروش آن است! بسیاری تصور می‌کنند خدمات پس از فروش، فقط برای اتومبیل یا ماشین لباس‌شویی است! در صورتی که بیشترین نیاز به خدمات پس از فروش، در آموزش است. افراد وقتی در برخی از دوره‌ها که در قالب یک یا چند وبینار، لایو و یا تعدادی ویدئوی ضبط شده هستند، شرکت می‌کنند چنانچه دچار مشکل یا سوالی شوند با عدم پاسخ مدرس به سوالات روبرو می‌شوند. این در حالی است که هر دوره باید دارای خدمات پس از فروش و رفع اشکال باشد و مدرس باید پاسخگوی سوالات باشد.

8- آموزش فقط تئوری و بس!
در بسیاری از دوره‌های دیجیتال مارکتینگ به علت عدم تسلط و تجربه کافی مدرس در حوزه مورد بحث، آموزش‌ها صرفاً به صورت تئوری بیان می‌شود. مدرس دیگر کاری با این موضوع ندارد که آیا دانش‌پذیر متوجه مفهوم شد یا نه؟ این در حالی است که بسیاری از مباحث در دیجیتال مارکتینگ عملی هستند و با ارائه تمرین از سوی مدرس و قرار دادن دانش‌پذیر در فضای عملی، به صورت کامل فرا گرفته خواهند شد.

9- شبکه‌سازی و تعامل
یکی از راه‌های عمیق شدن یادگیری، شبکه‌سازی، تعامل و به اشتراک‌گذاری تجربیات شرکت‌کنندگان یک دوره آموزشی است. بسیاری از دوره‌های بی کیفیت، از شبکه‌سازی و فراهم کردن بستری برای تعامل و ارتباط شرکت‌کنندگان خودداری می‌کنند چرا که می‌دانند به دلیل کیفیت پایین محتوای آموزشی، در صورت فراهم کردن بستری برای تعامل شرکت‌کنندگان، صدای اعتراضات بلند می‌شود. یکی از راه‌های تشخیص دوره‌های خوب از بد، بررسی وجود بستر تعامل و شبکه‌سازی برای شرکت‌کنندگان در دوره است.

10- خروجی‌ها
یکی دیگر از راه‌های تشخیص یک دورۀ آموزشی خوب از بد، بررسی خروجی‌ها است. در یک بررسی از دوره‌های آموزشی مشخص شد که فارغ از کیفیت و سطح دوره، معمولا حدود 30 درصد از شرکت‌کنندگان ابراز رضایت و 30 درصد از شرکت‌کنندگان ابراز نارضایتی می‌کنند و حدود 40 درصد هم حد وسط رضایت را انتخاب می‌کنند. اگر مباحث عمیق، پیشرفته، فنی و تکنیکال باشد، عده‌ای راضی و عده‌ای ناراضی خواهند بود و اگر موضوعات مطرح شده، سطحی و پیش‌پا افتاده باشد هم باز عده‌ای از شرکت‌کنندگان هستند که از آن راضی باشند. در نهایت، آنچه یک دورۀ آموزشی را متمایز می‌کند، خروجی‌های آن است. بررسی کردن اینکه قبل از شما چه کسانی در این دوره شرکت کرده‌اند و الان در چه جایگاهی و مشغول چه کاری هستند هم یکی از روش‌های بررسی کیفیت دوره آموزشی بازاریابی دیجیتال است.

11- به‌روزرسانی محتوا
در فضای بازاریابی آنلاین هر روز ابزارهای جدیدی مطرح می‌شوند، ابزارها تغییر می‌کنند، روش استفاده از ابزارها تغییر می‌کند یا امکانات جدیدی به ابزارها اضافه می‌شود. در یک دوره بازاریابی دیجیتال، به‌روزرسانی محتوای آموزشی یکی از موضوعات بسیار مهم است. یک دوره دیجیتال مارکتینگ خوب، باید محتوایی به‌روز داشته باشد و متناسب با تغییراتی که در فضای دیجیتال شاهد آن هستیم، به‌روز شود.

12- پاسخ به پرسش‌های مرتبط با کسب و کارهای شرکت‌کنندگان
در یک دوره دیجیتال مارکتینگ خوب، سوالاتی که برای شرکت‌کنندگان در کسب و کارهایشان پیش می‌آید باید پاسخ داده شود. معدودی از دوره‌های بازاریابی دیجیتال مانند دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال چنین امکانی را فراهم کرده‌اند و در جلسات هفتگی، کسب و کارهای شرکت‌کنندگان بررسی می‌شود.

برای دیدن ویدیو های رایگان بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت کنید 

13- جمع‌بندی!
پیدا کردن یک دورۀ آنلاین بازاریابی دیجیتال خوب، کار ساده‌ای نیست. ضمن اینکه یادگیری بازاریابی دیجیتال یک فرآیند کوتاه‌مدت هم نیست. نیاز به تمرین و پشتکار دارد. انتخاب یک دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ کاربردی که به شما در این مسیر پر پیچ و خم و دشوار کمک کند، با در نظر گرفتن نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شد، کار چندان دشواری نخواهد بود. ما توصیه می‌کنیم، سری به توضیحات و پرسش و پاسخ‌های یکی از بهترین دوره‌های بازاریابی دیجیتال به انتخاب کاربران بزنید: اینجا کلیک کنید!

منبع: تجارت نیوز



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

بازاریابی دیجیتال همواره همانند یک دروازه قدرتمند برای تجارت و پیشرفت در کسب و کار است. قبل از شناخت بازاریابی دیجیتال ابتدا باید ابزارها و فعالیتهای مربوط به آن را بشناسید تا بتوانید درک درستی از این روش درآمد داشته باشید.
به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، بازاریابی دیجیتال همواره همانند یک دروازه قدرتمند برای تجارت و پیشرفت در کسب و کار است. قبل از شناخت بازاریابی دیجیتال ابتدا باید ابزارها و فعالیتهای مربوط به آن را بشناسید تا بتوانید درک درستی از این روش درآمد داشته باشید. این ابزارها (شبکه های اجتماعی، بروشورهای آنلاین، کتابهای الکترونیکی، بازاریابی ایمیلی، وبسایت خود و پستها و وبلاگها) را شامل میگردد. برخی از افراد عملکرد بازاریابی دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات اینترنتی را عملاً یکسان می پندارند، درصورتی‌که این دو از هم جدا و دارای تفاوت هایی هستند که ما در این مقاله سعی بر شناخت بیشتر این روشها داریم.

بازاریابی دیجیتال و تبلیغات اینترنتی یک فرصت طلایی

بازاریابی دیجیتال و ارتباط با مشتری
بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ یک نوع بازاریابی برای خدمات و محصولات است و در آن از ابزارهای دیجیتال استفاده میشود. در دنیای مجازی و فضای اینترنت این روش بسیار کارآمد بوده و افرادی که در این حیطه فعالیت می کنند، همواره سعی بر افزایش بازدیدکنندگان وبسایت خود دارند. طی چند دهه بازاریابی دیجیتال گسترش یافته و تا زمانی که فناوری در حال پیشرفت است، دیجیتال مارکتینگ نیز توسعه پیدا میکند.

در رابطه با تبلیغات اینترنتی باید بگوییم زیر مجموعه ای از بازاریابی دیجیتال محسوب می گردند. شامل تبلیغاتی است که به‌صورت آنلاین به اینترنت متصل میشود. تبلیغات اینترنتی محدود به زمان و مکان نبوده و موثرترین روش جهت ارتباط برقرار کردن و آگاه ساختن جهانیان از برندی خاص میباشد. اگر به دنبال روشی آسان و کم هزینه برای بازاریابی خود هستید، تبلیغات اینترنتی می تواند سودمند واقع شود.

در واقع تبلیغات و بازاریابی دیجیتال دو هدف مشترک دارند (افزایش بازدید وبسایت از برند و محصولات، افزایش درآمد کلی) که این دو هدف استراتژی بازاریابی سازمان و شرکت محسوب می شود؛ بنابراین تعجبی ندارد، بازاریابی دیجیتال هر روز پیشرفت کرده و برای هر شرکتی یک ضرورت باشد.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

بازاریابی دیجیتال و تبلیغات اینترنتی یک فرصت طلایی

بازاریابی و تبلیغات
5 مزیت بازاریابی دیجیتال نسبت به روش سنتی
بازاریابی دیجیتال قدرتمندترین شکل بازاریابی
بازاریابی دیجیتال این امکان را برای صاحبان برند فراهم میسازد که با مخاطبان خود به راحتی در ارتباط بوده و محصولات و نام تجاری خود را به سرتاسر کشور و حتی جهان نشان دهند. جذب مخاطبین و ارزان بودن آن نسبت به سایر رسانه ها موجب محبوبیت دیجیتال مارکتینگ گشته و در هر لحظه می توانید اطلاعات مفیدی به دست مخاطبین برسانید.

منبع: خبرگذاری دانشجو

مقرون بهصرفه
یک کسب و کار میتواند در قدمهای اولیه خود برای بازاریابی به جای استفاده از رسانه های گران قیمت مانند تلویزیون و مجله از راهکارهای قدرتمند در عین حال ارزان استفاده نماید. دیجیتال مارکتینگ روشی نوین در جهت کنترل و مدیریت هزینه میباشد.

قابل اندازه گیری
با داشتن این ویژگی شما به راحتی می توانید در بازاریابی دیجیتال سرمایه گذاری کنید. درواقع در هر قدم متوجه خواهید شد که چه چیزی در بهبود کار شما نتیجه بخش است تا همان استراتژی را به کار بگیرید.

 

5 مزیت بازاریابی دیجیتال نسبت به روش سنتی
دسترسی به مخاطبین بیشتر
از آنجایی که بازاریابی دیجیتال مبتنی بر اینترنت است از این طریق شما میتوانید با افراد متعددی در ارتباط باشید. کسب و کار شما با استفاده از این کمپین بازاریابی در سراسر جهان قابل مشاهده بوده و از طریق بازاریابی ایمیلی و رسانههای اجتماعی میتوانید با مخاطبین بسیاری در ارتباط باشید.

برای شرکت  در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ همین الان در دوره ثبت نام کنید 

بدست آوردن شهرت در کسب و کار
به گزارش وبسایت نوآوری های روز همه دوست دارند که در کسب و کار خود به شهرت دست یابند. بازاریابی دیجیتال این توانایی را دارد تا از طریق وبسایت و سایر رسانه ها با مشتریان خود در ارتباط بوده و از سلیقه و نظرات آنان باخبر شوید و در این صورت هر قدر میزان بازدیدکنندگان سایت شما افزایش یابد، افراد بیشتری جذب نام برند و شرکتتان میشوند. فراموش نکنید در دنیای دیجیتال امروز، کسب و کار دیجیتالی موثرترین راه برای به دست آوردن درآمدهای کلان و رسیدن به قله موفقیت است.

بازاریابی دیجیتال و تبلیغات اینترنتی یک فرصت طلایی

تاثیر شگفت انگیز تبلیغات اینترنتی در کسب و کار
تبلیغات اینترنتی یک روش موثر برای نمایش محصولات و نام تجاری شما در صفحه وب است. تبلیغات در اینترنت با توجه به افزایش روزافزون مخاطبان اینترنتی و شبکه های مجازی از مزیتهای قابل توجهی برخوردار می باشد. از این مزایا میتوان به ارتباط دوطرفه با مشتریان، دسترسی به سطح جهانی و جذب مخاطبین بیشتر، توانایی فروش و طراحی پیام آگهی اشاره نمود.

منظور از ارتباط دوطرفه اشاره به این موضوع دارد که مخاطبین علاوه بر دریافت تبلیغات شما قادر هستند نظرات خود را ثبت و هر سؤال و خواستهای هم که داشته اند، مطرح کنند. پس از به نمایش گذاشتن آگاهی خود امکان فروش محصولات نیز بلافاصله فراهم خواهد شد. یکی از مدیران موفق در این زمینه اظهار داشت تبلیغات اینترنتی با دسترسی شبانهروزی خود در سطح جهانی و دارا بودن عملکرد 24 ساعته افراد بسیاری را جذب خود میکند.

تاثیر شگفت انگیز تبلیغات اینترنتی در کسب و کار

از دیگر ویژگی هایی که میتوان برای این روش در نظر داشت ماهیت اندازه گیری آن بوده که کمتر مورد توجه قرار میگیرد در صورتی که تحلیل و بررسی پارامترهای مورد نظر، از بزرگترین مزیتهای بازاریابی اینترنتی محسوب میشود. امروزه شرکتهای بسیاری برای افزایش مشتری و بهترین بودن با یکدیگر در حال رقابت می باشد به همین دلیل توصیه می کنیم برای موفقیت در کسب و کار نگاهی به ایده و نظرات مدیران موفق بیندازید تا درک بهتری از بازاریابی دیجیتال و روشهای تبلیغی داشته باشید.

نگاهی بر ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
همان‌طور که در قسمتهای فوق اشاره نمودیم، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال دارای ابزارهایی میباشد که از طریق آنها میتوان به موفقیتهای شگرفی در کسب و کار دست یافت و وجود هر یک از این ابزارها در هر سازمانی ضرورت دارد. برای درک بیشتر بازاریابی دیجیتال با ما همراه باشید.

وبسایت
یکی از اصلی ترین قسمتهای دیجیتال مارکتینگ وبسایت است. طراحی یک وبسایت با قالب هایی چشمگیر و زیبا و درعین‌حال ساده افراد زیادی را در سطح اینترنت به سمت برند شما جذب مینماید. این نکته را هرگز فراموش نکنید که با نداشتن وبسایت شما در جذب مشتری و تبلیغات خود موفق نخواهید شد، زیرا ارزشمندترین رسانهای که مخاطبان زیادی را جذب میکند، گوگل است و این موضوع ثابت شده میباشد.

 

ایجاد وبسایت برای بازاریابی دیجیتال
رسانه های اجتماعی
قدرت و تاثیر شبکه های اجتماعی برای همه عموم ثابت شده است. امروزه بیشتر افراد جهان از کوچک تا بزرگ نیمی از وقت خود را در فضای مجازی صرف کرده و می توان گفت پرمخاطب‌ترین رسانه مربوط به شبکه های اجتماعی میباشد. ایجاد تبلیغات و بازاریابی در این شبکه ها میتواند شما را در کسبوکارتان به موفقیت رسانده و دیگر شرکتها توان مقابله با شما را نداشته باشند.

ایمیل مارکتینگ
از دیگر ابزارهای موثر دیجیتال مارکتینگ می توان به بازاریابی ایمیلی اشاره کرد. هنوز هم بازاریابی از طریق ایمیل قدرت خود را داشته و هیچ شرکتی بدون کسب موفقیت از آن خارج نشده است. ممکن است نسبت به این رسانه توجه کافی نشود اما باز هم میگویم که ایمیل مخاطبین شما را به مشتریان وفادار تبدیل میکند. این روش بازاریابی اینترنتی بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای شما را در صدر شرکتها قرار میدهد.

 در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت کنید 

ایمیل مارکتینگ
جمع بندی نهایی
تبلیغات اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ هر دو با پیروی از اینترنت راه مشترکی را پیموده و هیچکس با استفاده از این دو روش دست خالی باز نخواهد گشت. مطمئناً هر شرکت و صاحب شغلی برای رقابت با رقیبان خود در سطح کسب و کار به دنبال بهترین ایده و روشهای موفقیت میباشد.

حال چه روشی بهتر از اینکه هم هزینه بسیار ناچیزی صرف کنید و هم به موفقیت صددرصدی برسید. فراموش نکنید همیشه به دنبال رسانه ای باشید که مخاطبان زیادی در خود دارد. طراحی وب سایت، شبکه های اجتماعی و ... شرکت تجاری شما را در سطح جهانی به معروفیت رسانده و راهی برای پیشبرد شما و رسیدن به سودآوری بالا میباشد.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

همانطور که می‌دانید امروزه تبلیغات سنتی جای خود را به بازاریابی دیجیتالی داده و همانند گذشته بازخورد مناسبی را به همراه ندارد. روزانه شاهد هستیم که بسیاری از کسب و کارها برای تبلیغات محصول و برند خود از روش های بازاریابی اینترنتی استفاده می‌کنند.

بستری که بازاریابی دیجیتال برای کسب و کارها فراهم می‌کند باعث شده تا با استفاده از روش های مختلفی که در این فضا وجود دارد، کمک بسیاری به گسترش کسب و کارها کند و در نهایت آنها را به هدف خود، که فروش بیشتر است برساند.

هر کسب و کاری برای فعالیت در این فضا نیاز دارد تا از خدمات بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ مانند خدمات سئو سایت ، خدمات تولید محتوا، مدیریت شبکه های اجتماعی، تبلیغات گوگل و... برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنند.

یکی از موضوعات مهم در خدمات دیجیتال مارکتینگ قیمت تولید محتوا و تعرفه سئو سایت است که انتخاب بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید هدفمند و تاثیرگذار هزینه کنید.

آژانس های بسیاری در این حوزه حضور دارند که به صورت تخصصی شما را در این بستر همراهی می‌کنند. اما انتخاب بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ یکی از مهم ترین و تاثیر گذارترین عواملی است که باعث افزایش فروش و درآمد شما می شود.

آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا هم آژانس معتبر و متخصصی است که با به کارگیری نیروهای با تجربه و مجرب مدیریت تمامی کارها را برعهده می‌گیرد و کمک می‌کند تا با کمترین هزینه به اهداف کسب و کار خود برسید.

در بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ چه می‌گذرد؟

همانطور که گفته شد تعداد زیادی از بهترین آژانس های دیجیتال مارکتینگ مانند آژانس نوین مارکتینگ، راتین، نوآد، رسپیناتک و آژانس دیجیتال مارکتینگ پویا و... در زمینه بازاریابی اینترنتی فعالیت دارند. اما مسئله ای که در اینجا مطرح می‌شود این است که، همه‌ی آنها وظیفه‌ی مشخص و شبیه هم را ندارند. ولی همگی آنها با به کارگیری شیوه ‌های نوین بازاریابی در تلاش هستند تا فروش کسب و کار شما را افزایش دهند.

شما می توانید به جای اینکه برای هر کدام از خدمات دیجیتال مارکتینگ یک یا چند نیروی متخصص استخدام کنید به سراغ بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ بروید تا هم هزینه های خود را کاهش دهید و هم اینکه بهترین نتیجه را در بازاریابی اینترنتی بگیرید.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید 

به طور کلی در این آژانس ها تمامی مباحث فنی برای هر کسب و کار ، به صورت تخصصی بررسی و روش‌های خلاقانه ای ارائه می شود. می‌توان گفت این گونه آژانس ها یک نمونه‌ی جدید از آژانس‌های تبلیغاتی است که در سال‌های گذشته در زمینه بازاریابی سنتی فعالیت داشتند.

7 وظیفه ی بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ که باید بدانید!

آشنایی با وظایف بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ برای مدیران کسب و کارها ضروری است. زیرا باعث می شود تا بتوانند با آگاهی کامل مسئولیت های دیجیتال مارکتینگ خود را به آژانس ها سپرده و همکاری خوبی با آنها داشته باشند. همچنین می توانند به راحتی تمامی کارهایی که مربوط به دیجیتال مارکتینگ است را پیگیری کنند.

حال به بررسی وظایف میپردازیم :

مطالعه بازار و کسب و کار

آژانسی موفق است که پیش از ارائه هر خدماتی، شناخت درست و جامعی از کسب و کار متقاضی و بازار هدف آن داشته باشد.

اولین وظیفه ای که باید به آن توجه ویژه ای کرد، مطالعه بازار هدف و کسب و کار است که اگر به درستی انجام شود بازدهی بالایی برای آنها به ارمغان خواهد داشت.

برای یادگیری بیشتر در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید 

تدوین استراتژی و برنامه

داشتن یک استراتژیست خوب و با تجربه، تاثیر بسزایی در موفقیت پروژه ها دارد. تدوین استراتژی و برنامه چه برای پروژه های کوچک مانند سئو یک کلمه کلیدی خاص و چه برای پروژه های بزرگ، وظیفه ای بسیار مهم و غیر قابل حذف بوده به طوری که داشتن یک استراتژی خوب و اصولی احتمال شکست در آن پروژه را به حداقل می رساند.

با انتخاب بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ می توانید موثرترین استراتژی ها را برای سایت خودتان داشته باشید.

سئو سایت

اگر سایتی محتوای خوب و جذابی داشته باشد اما دیده نشود نمیتواند بازدهی خوبی را به همراه داشته باشد. تنها راه برای دیده شدن در گوگل، نشستن در صفحه اول گوگل بوده که این کار توسط سئو امکان پذیر است.

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که خدمات سئو سایت چیست؟ انجام خدمات سئو سایت به شما این امکان را می دهد تا با قرار گرفتن در صفحه اول گوگل بتوانید محصولات و خدمات خود را به کاربران معرفی کنید.

بهتر است بدانید روزانه افراد زیادی کلمات مربوط به حوزه کسب و کار شما را در گوگل سرچ می کنند که جذب این کاربران علاوه بر تاثیرگذار بودن در آگاهی از برند می تواند شما را به فروش و درآمد فوق العاده ای برساند.

خدمات سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یکی از 7 وظیفه‌ی بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ بوده، به طوری که داشتن تیم متخصص و با تجربه در این زمینه یکی از حیاتی ترین مسائل برای آنها است.

بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی یکی از وظایفی است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. تولید محتوای منحصر به فرد و با کیفیت توسط متخصصان این حوزه نقش موثری در دیده شدن آن کسب و کار و در نهایت رسیدن به نتیجه مطلوب دارد.

این گونه آژانس ها موظف اند تیم تولید محتوای خود را طوری تشکیل دهد که هر یک درک عمیقی از محتوای با کیفیت و متناسب با فضای وب، ذهن خلاق و توانمند برای نگارش ، مسلط به اصول نگارشی و درست نویسی باشند.

خدمات تولید محتوای متنی نیز یکی از خدماتی است که توسط آژانس های تولید محتوا و هم چنین بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ انجام می شود.

در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال ثبت نام کنید 

طراحی سایت و اپلیکیشن

به وسیله سایت و اپلیکیشن است که میتوان سایر خدمات دیجیتال مارکتینگ را برای کسب و کارها عرضه کرد. زیرا سایت و اپلیکیشن محیطی را فراهم می‌کند تا بتوانید محصولات و خدمات خود را در آن معرفی کنید در غیر این صورت فعالیت های بازاریابی اینترنتی بی معنا می‌شود. به طور کلی طراحی سایت و اپلیکیشن یکی از اصلی ترین وظایف بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ است.

تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین در رسانه‌های مختلف دیجیتال و مدیریت آنها یکی از بخش هایی است که نقش موثری در بازاریابی دیجیتال دارد و با اهدافی مانند فروش محصول یا برندسازی انجام می‌گیرد.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

آخرین وظیفه‌ی بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ، داشتن تیم متخصص و مسلط به اصول بازاریابی در حوزه شبکه های اجتماعی است زیرا باعث میشود تا بتوانند مشتریان وفاداری برای کسب و کارها از این شبکه ‌ی پرطرفدار جذب کنند.

افراد متخصص باید شناخت و آگاهی کافی از انواع رسانه های اجتماعی و نحوه کارکرد و ویژگی های آنها داشته و همچنین مسلط به تمامی روش های افزایش فالور در شبکه های اجتماعی باشند.

منبع: خبرگذاری ایلنا



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

بازار؛ گروه فن آوری اطلاعات: بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) از دو دهه پیش تاکنون به عنوان زیرمجموعه‌ای از بازاریابی قرار گرفته است. با توجه به استفاده گسترده از گوشی همراه و افزایش ضریب نفوذ اینترنت در جهان در سالهای اخیر، امروزه به عنوان دانش و تخصص مورد توجه است. بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه همه ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (همچون وب، موبایل یاشبکه های اجتماعی) مورد استفاده قرار می‌گیرد. در عین حال که حمید رضا عظیمی، مدرس این حوزه، با اینکه ایران را از لحاظ زیر ساختها در حد خوبی می داند؛ اما معتقد است ضوابط شفافی در این حوزه هنوز وجود ندارد. در همین راستا خبرگزاری بازار گفتگویی با سید حمیدرضا عظیمی، مدرس دیجیتال مارکتینگ و مشاور کسب و کار، که نزدیک به۲۰ سال در این حوزه فعالیت می کند، انجام داده است؛ که در ادامه از نظرتان می گذرد.

*در ابتدا درباره اینکه بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ چیست،توضیح دهید؛ و درادامه بفرمایید این نوع بازاریابی به چه روشها و از طریق چه ابزارهایی انجام می شود؟
دیجیتال مارکتینگ زیر بخش بازاریابی است و با استفاده از ابزار دیجیتال، امورو اهداف بازاریابی انجام می شود، همچون جذب و پیدا کردن مشتری و فروش که البته یکی از اهدافش است. هچنین ابزارهای متعدد در فضای آنلاین برای بازاریابی دیجیتال داریم که یکی موتورهای جستجو (Search engine marketing) است به طوریکه در این روش به روشهای مختلف کسب و کار معرفی و مشتری پیدا می کنیم و Search engine optimization یکی از این ابزارهاست. همچنین ابزار شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام یا لینکدین و فیس بوک و توییتر ابزارهای اجتماعی هستند. همینطور با ایمیل اطلاعات رسانی میتوانیم انجام دهیم ویابا ابزار نمایش بنر به شکل هوشمند در وب‌سایت‌های پرترافیک می تواند این کار صورت گیرد و همچنین بازاریابی ویدیویی هم یکی دیگر از ابزارهاست.

برای شرکت در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید 


*مزیتهای بازاریابی دیجیتال در مقایسه با بازاریابی سنتی چه مواردی هستند؟ در این باره توضیح دهید.
من به عنوان کسی که تقریبا ۲۰ سال درا ین حوزه فعالیت دارم مهمترین مزیت بازاریابی اینترنتی را نسبت به بازاریابی سنتی هوشمندی آن می دانم. هوشمندی به این معنا که تبلیغات را تنها به مخاطب خاص که مدنظر است، می رساند. مثال بزنم در اتوبان، افراد صرف نظر از سطح تحصیلات و یا علایق و شغل یا جنسیت، باید همگی بیلبوردی را ببینید که در اتوبان قرار دارد. اما در فضای آنلاین افراد به طور هدفمند مورد تفکیک قرار می گیرد و مثلا برای فردی که متنی درباره سلامتی را مطالعه می کند تبلیغات مربوطه به سلامت یا فردی که قیمت سهام فولاد یا از این دست اطلاعات را نگاه کند تبلیغات مربوط به کارگزاری یا صندوق سرمایه گذاری را می تواند ببیند و مثل آن بیلبورد در اتوبان نیست که همه بایستی تبلیع واحدی راببینند. مزیت دیگرش انعطاف پذیری و سرعت است مثلا اگر دربازاریابی سنتی نسبت به تبلیغات دچار اشتباهی شده باشیم برای اصلاح آن یا متوقف کردن اش راه سختی داریم اما درفضای اینترنت با چند تا کلیک می توان متوقف کرد. در عین حال علاوه بر هدفمندی اش، هزینه بابت یک بار دیده شدن هم، کم هزینه تر است.

در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 


*اگربه چه مواردی در بازاریابی دیجیتال توجه نکنیم، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید؟
یکی ازا ین موارد این است که افرادی در فضای آنلاین و بازاریابی اینترنتی تحت تاثیر هیجانات قرار می گیرندو به جزییات دقت نمی کنند مثلایکی از این جزییات شناخت مخاطب است؛ مثلا کپی کردن از یک صفحه فردی که در کسب و کاری موفق بوده و کپی آن در کسب و کار دیگر ، کار اشتباه است از این رو عدم شناخت شخصیت و دسته بندی مخاطب یکی از این موارد است. همچنین تصور می کنند بازاریابی ابزاری سریع است که زود جواب می دهد؛ یعنی اگر امروز تبلیغ کنند فردا انتطار دارند به فروش بینجامد. همانطورکه اشاره کردم یکی از نتایج بازاریابی، فروش است و آنها که این فکر را دارند، افرادی هستند که صبر ندارند از این رو عدم طی کردن مسیر به طورکامل یکی از اشتباهات بازاریابی دیجیتال کسب و کارهای کوچک و متوسط است.
*درایران بازاریابی دیجیتال با چه چالشهایی همراه است؟ از لحاظ زیر ساخت های فنی یافضاهای اجتماعی یا موارد دیگر؟ در این باره نظرتان چیست؟
به نظرم ما به لحاظ زیر ساخت فنی و آنلاین و پهنای باند در منطقه و بلکه از خیلی از کشورهای توسعه یافته هم آن قدرها عقب نیستیم و اما یکی از چالشهاعدم شفافیت ضوابط و چارچوب است چرا که از جمله چالشها برای بازیگران این حوزه و برندهای شناخته و اینفلونسرها یی که خلق شدند این است که نمید انند چه چیزی را انجام بدهند که جلوی شان گرفته نشود ودر عین حال نمید انند متصدی این موضوع چه کسی ویا ارگانی است. برای مثال از جمله این موارد کسب و کارهای حوزه پوشاک، آرایشگاهها، باشگاههای ورزشی هستند که شاید دارای بیشترین چالش هستند. همینطور برای فروشگاههای اینترنتی چارچوب فعالیتی وجود ندارند هرچند کارهایی دراین باره شده اما همچنان آنطور که باید شفاف نیست. چالش دیگر این فضا مساله استفاده از ابزار مکان محور است مثلا رستورانی در اکباتان می خواهد برای مشتریان همان منطقه بازاریابی کند اما ابزاری توانمند برای تبلیغات در یک منطقه با استفاده از اینترنت نداریم. هرچند گوگل سرویس های موثری در این حوزه دارد اما متاسفانه به دلیل تحریمها اجازه و امکان استفاده از این سرویسهای محلی را نداریم. از اینرو نبود سرویس مشابه کاربردی در ایران با دقت محلی یکی دیگر موارد است، که باید به آن توجه و رسیدگی شود.

* میزان رشد دیجیتال مارکتینگ در ایران طی این سالهای اخیر در چه وضعیتی قرار دارد و دلایل رشد آن چه بوده است؟
من به عنوان فعال این حوزه اشاره کنم که یکی ازعلل رشدتغییر فرهنگ بوده است مثلا در سال۱۳۸۲ کسی بافروشگاه اینترنتی آشنایی نداشت اما از ۹۵ به این سمت سرمایه گذاری ریالی خوبی در فضای آنلاین شاهد بودیم و دیجیتال مارکتینگ هم رشد خوبی را تجربه کرده است و به نظرم شرایط و ابزار و متخصصین خوبی داریم و خیلی از شرکتها هم درحال استفاده هستند. البته همانطور که دربالا اشاره کردم افرادفکر می کنند این ابزار معجزه می کند و مثلا طی دو، سه ماه کسب و کارشان شاهد تحول آنچنانی خواهد بود؛ اما باید این باور تغییر کند.
* به نظر شما مدت انتظار برای برگشت سرمایه در این حوزه چه قدر است؟
سوال خوبی پرسیدید. روشهای مختلفی د اریم مثلا برای کسب وکار خانگی که صبر زیادی ندارند از راهکار کوتاه مدت و میان مدت استفاده می شود یعنی از سه ماه تا ۹ ماه به کارفرما خروجی می دهد. اما برای کسب و کارهای بزرگ مثل شرکت فولاد یا یک شرکت بزرگ مبلمان برای آنها پنل کوچک در نظر گرفته نمی شود ؛ چراکه یک شرکت مبلمان بخواهد ۵ میلیون تومان خروجی اش را افزایش د هدبه چشم نمی آید درحالی که انتظار افزایش۱۰ تا ۲۰ درصدی را دارد و مثلا خروجی در حد۷۰۰ میلیون تومان به بالاباشد برای این شرکتهای متوسط و بزرگ حداقل ۹ ماه تا یکسال زمان لازم است.

*تاثیر دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آنلاین روی اقتصاد کلان کشور را چگونه ارزیابی می کنید؟
باید اشاره کنم که شیوع کرونا باعث رشد این فضا ی آنلاین شده است. مثلا استفاده از بازارهای دیجیتال یا آموزشهای آنلاین ویا دورکاریها و یا تامین مایحتاج مردم به طوریکه که بخش معنا داری از خریدها به شکل آنلاین انجام می گیرد یا در بخش استخدام هیچ بخش به اندازه بخش آنلاین استخدام نداشته است. این موارد همگی بر اقتصاد کلان اثرد ارد و به عبارتی می توان گفت که روی رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی به طور معناداری بخش آنلاین تاثیر گذار است. ازطرفی توسعه اقتصادی به افزایش بهره وری و اثر بخشی نیاز د ارد، فضای آنلاین این اثر بخشی را افزایش داده که می توان به مواردی همچون کاهش ترافیک و افزایش سرعت و یا رصد کردن و نظارت بر کارمندان و موارد دیگر اشاره کرد.

*در دنیا بیشتر چه نوع کسب وکارهایی از این نوع بازاریابی بهره می برند؟ آیا می توانید در این خصوص دسته بندی ارایه دهید.
من یک دسته بندی کلی ارایه می دهم و سپس به جزییات می پردازم. کسب وکارهای b۲b به شدت، اینترنت روی آنها تاثیر دارد مثل علی بابا یا کسب و کارهای b۲c مثل آمازون یا دیجی کالا. کسب وکارهای c۲c مثل دیوار، که مشتری با مشتری در ارتباطند و البته دسته بندی دیگری داریم b۲g یا برعکس g۲b (Government-to-Business)در این دو مورد اخیر اینترنت درآنها نقشی ندارندچون وقتی پای دولت وسط است شکلهای بازاریابی تابع روابط است. در عین حال که اینترنت دو نقش دارد یکی به شکل مستقیم تاثیر دارد و روی هسته کار می شود مثل فروشگاه اینترنتی و یا به شکل ابزاری کمک می کند، مثلا در صنعت فولاد یا ساختمان انتظار نداریم که برای یک ساختمان ۱۶ طبقه تیرآهن به صورت اینترنتی خریده شود اما اینجا اینترنت به شکل غیرمستقیم می تواند اطلاعات را در اختیار افراد گذاشته و کمک کند تا معامله در بستر دیگر مثل بانکداری اینترنتی اتفاق بیفتد. اما آنجایی که بیشتر به چشم مردم می آید در بسترهای b۲c است که می توان به صنایع پوشاک، صنایع غذایی و یا صنایع آی تی (در حوزه خریدوفروش ابزارهای الکترونیکی مثل لپ تاپ وغیره) یا در بخش تولید نرم افزار و در بخش بازی سازی اشاره کرد. اما باید بگویم فضایی که در سالهای اخیر در کشورمان به وجود آمد ه باعث شده تا دسته بندی دیگری را به وجود آورد و آن هم در صنایع دکور و یا همان چیدمان مثل مبلمان یا انواع میز است که وارد این فضای آنلاین شده اند.

در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال شرکت کنید 


*در بخش پایانی صحبت تان، در خصوص تاثیر بازاریابی دیجیتال و استفاده از فضای آنلاین روی اشتغالزایی توضیحی دهید.
فضای آنلاین باعث شد تابرای اقشاری جامعه شغل مهیا شود مثل زنان خانه دار، هرچند کارتمام وقت نیست؛ البته این موارد پس از کرونا بیشتر شده است. هرچند در رسانه ها از اینترنت و آسیب هایی که به خانواده ها با کارکردن یا دورکاریها صحبت می شود، اما شاهدموارد مثبتی بوده ایم برای مثال ورود افراد معلول از این طریق به فضای کسب و کار که به بهبود روحیه شان هم کمک شده است. به نظرم اینترنت مظلوم واقع شده است چراکه بیشتر از عیبها ی آن مثلا اینستاگرام که باعث مشکلات خانوادگی یا موارد دیگر شده گفته شده است؛ اماباید گفت از لحاظ اقتصادی بسیار موثر بوده چراکه اگر نبود باید نرخ بیکاری بالاتری را تجربه می کردیم.

منبع:بازار



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

بازاریابی اینترنتی چیست؟ آشنایی با روش های بازاریابی آنلاین
تا به حال به گسترش برند، فروش بیشتر محصول و یا آشنایی بیشتر افراد با خدمات شرکت خود از طریق دنیای اینترنت فکر کرده اید؟ این کار از طریق بازاریابی اینترنتی به سادگی قابل دسترسی است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آرمانیک، شما می توانید با استفاده از یک پیام در کانال های مبتنی بر وب، تبلیغات مربوط به برند، محصولات و یا خدمات شرکت خود را به گوش مشتریان بالقوه‌ برسانید. برای آگاهی بیشتر با مفهوم بازاریابی آنلاین، با ادامه متن همراه شوید.

بازاریابی اینترنتی چیست؟

به صورت کلی می توان گفت که بازاریابی به معنی پیدا کردن مشتری برای محصول و یا خدمات ارائه شده توسط شرکت و یا سازمان است. از سال های بسیار دور بازاریابی به شیوه سنتی از طریق روزنامه، تلویزیون، رادیو و... مرسوم بوده. با گسترش دنیای اینترنت، روش کارآمدتری با نام بازاریابی آنلاین، جای روش سنتی و قدیمی را گرفته است.

حال سوال این است که بازاریابی اینترنتی چیست؟ هر ابزار و یا استراتژی که موجب معرفی بیشتر کسب و کار و برند شما و همچنین فروش بیشتر کالا در فضای آنلاین شود را بازاریابی اینترنتی گویند.

در واقع به جذب مشتری های جدید و حفظ مشتریان قدیمی برای ترغیب به خرید محصولات به صورت اینترنتی بازاریابی آنلاین گفته می شود. با استفاده از این روش می توانید از طریق رسانه های دیجیتال، محصولات خود را به فروش برسانید.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

مزایای تبلیغات اینترنتی نسبت به تبلیغات سنتی چیست؟

روش تبلیغات اینترنتی کاملا هوشمندانه انجام می شود و جایگاه کسب و کار شما را در فضای مجازی ارتقا می دهد. یکی از مهمترین مزایا در بازاریابی آنلاین، نامحدود بودن کاربران در اینترنت است.

این روش بازاریابی محدودیت جغرافیایی ندارد و شما می توانید، محصولات و خدمات خود را به صورت بین المللی در کشورهای مختلف نیز معرفی کنید. هزینه های این روش به نسبت روش سنتی، بسیار پایین تر است، در اصل می توان گفت این روش بازاریابی بسیار مقرون به صرفه تر می باشد.

از دیگر مزایای آن می توان به متعدد بودن روش های بازاریابی اشاره کرد. روش های زیادی برای تبلیغات اینترنتی وجود دارد که در ادامه متن با آن ها آشنا خواهیم شد. صرفه جویی در زمان را نیز می توان به عنوان یکی از مزیت های خوب این روش نام برد.

در این روش بازاریابی، محدودیت زمانی وجود ندارد و شما می توانید به صورت ۲۴ ساعته و در طول ۷ روز هفته محصولات و خدمات خود را به مخاطبان به صورت آنلاین معرفی کنید.

روش های مختلف بازاریابی اینترنتی

با توجه به فراگیر شدن اینترنت و استفاده افراد از آن برای رفع نیازهای خود، صاحبان تجارت و کسب و کار به جذب مشتریان از طریق اینترنت روی آوردند. بازاریابی اینترنتی بستر مناسبی برای تبلیغات، فروش و ارائه خدمات را فراهم خواهد کرد.

روش های مختلفی برای بازاریابی در دسترس است که می توان به سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، بازاریابی محتوایی متنی، بازاریابی ویدئویی، بازاریابی از طریق رپورتاژ خبری، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی وابسته یا همکاری در فروش، بازاریابی شبکه های اجتماعی، بازاریابی موتورهای جستجوگر، وبلاگ نویسی، بازاریابی موبایلی و ... اشاره کرد.

بازاریابی ایمیلی

با در دسترس داشتن لیستی از ایمیل های مشتریان بالقوه‌، می توانید از بازاریابی ایمیلی برای رساندن پیامتان استفاده کنید. در این روش شما می توانید محصولات خود را از طریق ایمیل معرفی کنید و یا اینکه پیشنهادهای شخصی سازی را برای مشتریان خود ارسال کنید.

در دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی

امروزه بیشتر افراد به شبکه های اجتماعی علاقه دارند و بیشتر اوقات فراغت خود را در این شبکه ها به سر می برند. از این رو می توان گفت که شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، تلگرام و ... فرصتی مناسب برای بازاریابی آنلاین را فراهم می کنند. با حضوری فعالانه در شبکه های اجتماعی و گذاشتن پست های تبلیغاتی، می توانید کسب و کارتان را رونق دهید.

 

بهینه سازی موتورهای جستجو

بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر به این معناست که وب سایت خود را به صورتی بهبود بخشید که برای موتورهای جستجوگر همچون گوگل جذاب باشد تا در نتایج جستجو شده، وب سایت شما را در صدر لیست نمایش دهند. وب سایت شما لازم است از نظر کد نویسی و محتوای درون سایتی و از نظر حضور برون سایتی بهینه باشد.

بازاریابی وابسته یا همکاری در فروش

سیستم مشارکت در فروش یا به عبارتی بازاریابی پورسانتی، یکی دیگر از روش های بازاریابی است. در این روش می توانید با استخدام بازاریاب به صورت پورسانتی، محصولات و خدمات خود را به مشتریانی بیشتر معرفی کنید.

بازاریابان با استفاده از دریافت لینک، در شبکه های اجتماعی، وبلاگ و یا وب سایت خود، کالا و خدمات شما را برای جذب مشتری و دریافت پورسانت معرفی خواهند کرد.

 برای دیدن ویدیو های رایگان بهترین دوره بازاریابی دیجیتال وارد سایت mydmc.irشوید

بازاریابی اینترنتی محتوایی

یکی از روش های بازاریابی اینترنتی، بازاریابی محتوایی یا تبلیغات از طریق تولید محتوای ارزشمند است. هدف اصلی از تولید محتوا، جذب مخاطبان توسط محتوای مرتبط با موضوع است. نوشتن مقاله، عکس، فیلم، اینفوگرافیک، پادکست و ... از جمله قالب های پرطرفدار در تولید محتوا است که بازدیدکنندگان را به سمت خود می کشاند.

منبع: سایت ایسنا



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

اگر چه ابزار‌های بازاریابی در سال‌های اخیر به دلیل گستردگی کسب و کار‌های اینترنتی تنوع بسیاری پیدا کرده اند، اما ابزار‌های بازاریابی در سال ۲۰۲۰ توانسته اند تاثیر بسیار چشمگیری بر توسعه مشاغل داشته باشند.
به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، اگر چه ابزارهای بازاریابی در سال های اخیر به دلیل گستردگی کسب و کارهای اینترنتی تنوع بسیاری پیدا کرده اند، اما ابزارهای بازاریابی در سال 2020 توانسته اند تاثیر بسیار چشمگیری بر توسعه مشاغل داشته باشند. گفتنی است که رشد قابل توجه فناوری اطلاعات نقش حائز اهمیتی در این زمینه داشته است. زیرا این امر موجب جلب توجه کاربران به فضاهای اینترنتی و افزایش متوسط زمان آنلاین بودن آن ها شده است. این در حالی است که اعلام استقلال بازاریابی به عنوان دانشی پر طرفدار توانسته است افراد بسیاری را به شناخت ابزارهای بازاریابی علاقه مند سازد.

شاید این سوال ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد که منظور از بازاریابی آن هم به صورت دیجیتال چیست؟!

لازم به ذکر است که بازاریابی دیجیتال یا به عبارت دیگر دیجیتال مارکتینگ تعریف مشخصی ندارد. اما با بیان برخی تعاریف می توان تا حدودی مرزهای این اصطلاح را تعیین کرد. به طور کلی می توان گفت که بازاریابی دیجیتال استفاده از ابزارها و فعالیت هایی مشخص در بسترهای دیجیتالی نظیر وب سایت، شبکه های اجتماعی و... می باشد که به بازاریابی برای یک یا چند محصول می پردازد.

برای شرکت در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ کلیک کنید 

حال که با مفهوم بازاریابی تا حدودی آشنایی پیدا کردید، شناخت برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 می تواند تاثیر به سزایی در درک بهتر این مفهوم داشته باشد!

معرفی برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020
بی شک دنیای بازاریابی دنیایی پویا و همواره در حال تغییر است. در این دنیای پر ماجرا ترندها، فناوری ها و تاکتیک های بازاریابی ثبات نداشته و پیوسته در حال تغییر می باشند. هم گام شدن با این تغییرات و به روزرسانی شیوه کسب و کار می تواند زمینه حرکت صاحبان کسب و کار با آخرین پیشرفت های عرصه صنعت را فراهم نماید. آشنایی با برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 به آن دسته از افرادی که تمایل به عقب ماندن از رقبای خود را ندارند، توصیه می شود.بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو که امروزه بسیاری از افراد آن را تحت عنوان SEO می شناسند، یکی از برترین ابزارهای بازاریابی می باشد که از تاثیر بسیار زیاد آن بر موفقیت در بازاریابی دیجیتال نباید غافل شد.

سئو که برگرفته از عبارت Search Engine Optimization می باشد، یکی از برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 است. خدمات سئو سایت به مجموعه ای از تکنیک ها به منظور معرفی وب سایت شما به آن دسته از افرادی می باشد که محصولات و خدمات شما را در موتورهای جستجویی نظیر گوگل و یاهو سرچ کرده اند. بسیار حائز اهمیت است که وب سایت شما در میان نخستین صفحات نتایج موتورهای جستجو به چشم خورده و موفق به کسب رتبه های بالا گردد. جالب است بدانید که این امر تبلیغی رایگان برای معرفی کسب و کار شما در فضاهای تبلیغاتی جهانی محسوب می شود.

دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نام کنید

یکی از مهم ترین جنبه های سئو که تحت عنوان سئو داخلی شناخته می شود، وظیفه کنترل مستقیم محتویات موجود در سایت نظیر متون، تصاویر، پیوندها و... را بر عهده دارد. در حالت کلی می توان گفت هر آن چه که در سایت بارگذاری می گردد، جزء سئو داخلی سایت محسوب می شود. بی شک هر تغییری هر چند کوچک در محتویات سایت، تاثیرات بسیار زیادی در نتایج جستجوی موتورهای جستجو خواهد داشت.

کلمات کلیدی، تگ عنوان، تگ H، بهینه سازی محتوا، لینک های داخلی، ساختار آدرس ها، انتخاب نام و توصیف تصاویر و... از مهم ترین موارد تاثیرگذار در سئوی داخلی سایت هستند که رعایت نکات آن ها موجب افزایش رتبه وب سایت خواهد شد.

سئو خارجی نیز یکی دیگر از جنبه های سئو می باشد که وابسته به فاکتورهای محیط خارجی وب سایت می باشد، از نگاه موتورهای جستجو حائز اهمیت بسیار زیادی است. به عبارتی می توان گفت که سئوی خارجی تعیین کننده میزان محبوبیت و نفوذ یک سایت در سطح وب می باشد. لینک سازی، شبکه های اجتماعی، ثبت در گوگل مپ و تولید محتوا مهم ترین موارد موثر بر سئوی خارجی محسوب می شوند.

 

بازاریابی محتوا به عنوان یکی از برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020، قسمتی موفق از استراتژی های بازاریابی به منظور توسعه کسب وکارهای دیجیتال می باشد. اساس این روش متمرکز بر ایجاد و توزیع محتوای با ارزش، یکپارچه و مرتبط با کسب و کار مورد نظر است. کلی ترین هدف بازاریابی محتوا به عنوان نمونه ای از برترین ابزارهای بازاریابی جذب مخاطبان جدید به وب سایت در عین حفظ مخاطبین قدیمی می باشد. بدون شک تولید محتواهای با ارزش و پر مغز می تواند تاثیر بسیار زیادی در دستیابی به این هدف داشته باشد.

برنامه ریزی دقیق نخستین گام در شروع بازاریابی محتوا می باشد. توجه به نکاتی نظیر سود محتوا برای مخاطب و حل مشکلات وی، منحصر به فرد بودن محتوا، فرمت تولید محتوا، محل توزیع محتوا، چگونگی انتشار محتوا و... در این روش بسیار ضروری و پر اهمیت می باشد.

لازم به ذکر است که بازاریابی محتوا از جهات گوناگون با تبلیغات متفاوت است. پخش محتوا در رسانه هایی که تحت مالکیت کسب و کار مورد نظر می باشند، بازاریابی محتوا نامیده می شود. این در حالی است که پخش این محتوا در سایر رسانه ها تحت عنوان تبلیغات نام گذاری می گردد.

بازاریابی محتوا زمینه ای را فراهم می سازد که کسب و کارهای گوناگون منابع قابل اعتماد و دارای صرفه اقتصادی را با هدف افزایش ترافیک وب سایت و تولید lead مورد استفاده قرار داده و مدیریت نمایند. گفتنی است که پست های وبلاگ، تنها راه افزایش ترافیک سایت نیستند.

بازاریابی محتوا با ایجاد اعتماد در بازدیدکنندگان زمینه آگاهی آنان از برند را فراهم نموده و علاوه بر آن موجب بهبود سئوی سایت می گردد. تولید lead که آن را تحت عنوان سرنخ بازاریابی نیز می شناسند، جذب مخاطبان دلخواه و ایده آل، اشتراک گذاری محتوا به وسیله بازدید کنندگان از سایت، وجود دلایل قانع کننده به منظور بازگشت بازدید کنندگان به سایت، افزایش نرخ بازگشت سرمایه و... از مهم ترین مزایای بازاریابی محتوا به عنوان یکی از بهترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 می باشد.

بازاریابی شبکه های اجتماعی که یکی از ابزارهای بازاریابی می باشد، تحت عنوان SMM برگرفته از عبارت Social Media Marketing نیز اطلاق می گردد. موفقیت در بازاریابی شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و... موجب جذب مخاطبان زیادی به کسب و کار مورد نظر خواهد شد. بدین ترتیب این کسب و کار رونق گرفته و پیشرفت خواهد نمود. علت این امر نیز حضور و فعالیت قشرهای گوناگون در این دسته از پلتفرم های اجتماعی می باشد.

لازم به ذکر است که بازاریابی شبکه های اجتماعی به منظور فروش مستقیم کالا و خدمات کسب و کار نیست، بلکه این روش به افزایش میزان فروش کمک خواهد کرد.

استفاده از این نوع بازاریابی به برندهای مشهور، محصولات ورزشی، محصولات زیبایی، محصولات سلامت، محصولات مرتبط با کودکان، کالاهای لوکس، فروشگاه های بزرگ آنلاین و آن دسته از افرادی که تمایل به سرمایه گذاری در تبلیغات دارند، توصیه می شود.

 در بهترین دوره بازاریابی دیجیتال ثبت نام کنید و ویدیو های رایگان دوره رو ببینید

طراحی سایت؛ نیاز امروز کسب و کارها :
یکی دیگر از برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 که کمک بسیار چشمگیری به توسعه کسب و کارها خواهد نمود، استفاده از یک سایت می باشد. روش های گوناگونی وجود دارند که امکان راه اندازی یک سایت مرتبط با کسب و کار مورد نظر را فراهم می سازند. اما لازم است بدانید که به منظور طراحی سایت دو روش کلی وجود دارد که عبارتند از طراحی سایت با به کارگیری تولید محتواهای تحت وب و به کارگیری زبان برنامه نویسی.

طراح سایت می تواند با در نظر گرفتن دانش و مهارت خود در این زمینه ها یکی از روش های فوق الذکر را انتخاب نموده و مورد استفاده قرار دهد. 

پنل اس ام اس، نمونه ای پرکاربرد برای مارکتینگ:

ارسال اس ام اس های تبلیغاتی و خدماتی در مقیاس های بالا با هدف بازاریابی را به عنوان یکی از برترین ابزارهای بازاریابی در سال 2020 معرفی کرده اند. استفاده از این پنل زمینه ای را فراهم می سازد که با صرف کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت یک باره حجم زیادی اس ام اس ارسال کنید. یک سامانه پیامکی پیشرفته حتی میتوانید ارسال پیامک به بلک لیست را برای شما انجام دهد. شاید چیستی پنل اس ام اس ذهنتان را درگیر کرده باشد. خوب است بدانید که پنل اس ام اس نرم افزاری موجود در فضای اینترنت است که زمینه مدیریت مشتریان و ارسال پیامک های انبوه به آنان را برای استفاده کنندگان فراهم می سازد.

منبع: خبرگذاری دانشجو

 


:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

بازاریابی دیجیتالی
بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بازاریابی دیجیتال، حرفه جدیدی نیست. این حوزه، با ورود وسایل الکترونیک به زندگی افراد شروع به شکل‌گیری کرد. اغلب افراد تصور می‌کنند که این نوع بازاریابی، تنها به بازاریابی محتوا و شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود. در صورتی که این موارد فقط بخشی از بازاریابی دیجیتال به حساب می‌آیند و تمامی زیرمجموعه‌های این حوزه را دربر نمی‌گیرند.

بازاریابی دیجیتال به صورت آفلاین و آنلاین انجام می‌شود.

ارتباط بین انسان و وسایل الکترونیکی، روز به روز در حال افزایش است. در واقع، در برخی از کشورها، کاربران بیش از 11 ساعت از فعالیت‌های روزانه خود را به تعامل با دستگاه‌های الکترونیکی اختصاص می‌دهند. در آینده‌ای نزدیک، استفاده از این وسایل در تمام فعالیت‌های روزانه انسان نقش خواهد داشت. از این‌رو، اهمیت و تأثیر بازاریابی دیجیتال روز به روز افزایش می‌یابد. نادیده گرفتن این موضوع، جذب مشتریان بیشتر را برایتان تقریباً غیرممکن و در نتیجه، کسب و کار شما از دیگر رقبا عقب می‌ماند.

انواع روش های بازاریابی دیجیتالی
1. بهینه‌سازی موتور جستجو

«بهینه‌سازی موتور جستجو» (Search Engine Optimization) یا اصطلاحاً «سئو» (SEO)، به فرآیندی اطلاق می‌شود که میزان بازدید وب‌سایت شما را از طریق موتورهای جستجوی رایگان و به صورت ارگانیک افزایش می‌دهد. در جستجوی ارگانیک، محتوای تولیدی شما بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای برای کاربران در «صفحه نتایج موتورهای جستجو» (Search Engine Results Page) یا «SERP» به نمایش درمی‌آید. زمانی که کاربر کلمات کلیدی مورد نظر خود را در موتورهای جستجو از قبیل گوگل یا بینگ وارد می‌کند، نتایج مرتبط با این کلمات در SERP ظاهر می‌شوند.

هر کاربر، با توجه به کلمات کلیدی مورد استفاده، موقعیت مکانی و تاریخچه جستجوی خود، نتایج منحصر به فردی را مشاهده خواهد کرد. معمولاً نتایج ارگانیک به صورت فهرست نمایش داده شده و با استفاده از الگوریتم مخصوص موتورهای جستجو، رتبه‌بندی می‌شوند. با تغییر الگوی جستجو از طرف کاربر، تعامل او با محتوای اینترنتی و همچنین انتخاب هر یک از نتایج به دست آمده، الگوریتم‌ها نیز تغییر می‌کنند. هر چه رتبه مطالب شما در یک SERP بالاتر باشد، ترافیک بیشتری به سمت سایتتان هدایت خواهد شد. به این ترتیب، احتمال افزایش بازدیدکننده‌های منفعل و مشتریان فعال نیز بیشتر می‌شود.

عوامل متعددی در بهینه‌سازی موتور جستجو دخیل هستند که می‌توان آن‌ها را به دو دسته «سئوی داخلی» (On-Page SEO) و «سئوی خارجی» (Off-Page SEO) تقسیم‌بندی کرد. سئوی داخلی، به اعمالی اطلاق می‌شود که برای بهبود سئو در درون وب‌سایت صورت می‌گیرند. در طرف مقابل، به اقدامات و ارتباطاتی که در خارج از فضای وب‌سایت به منظور رشد سئو انجام شود، سئوی خارجی گفته می‌شود.

با تغییر الگوریتم‌های موتورهای جستجو، الزامات دستیابی به سئوی بهتر نیز تغییر می‌کنند. این تغییرات به منظور تطبیق نتایج با نیازهای کاربر صورت می‌گیرند. با توجه به این مسئله باید به خاطر داشت که مقصود از سئو، ساخت وب‌سایتی با قرارگیری در رتبه اول نتایج نیست بلکه هدف نهایی، ایجاد بهترین وب‌سایت ممکن برای کاربران مد نظر شما است. اگر همیشه در رتبه‌های بالای سئو قرار داشته باشید، دیده شدن وب‌سایت شما و ترافیک آن افزایش می‌یابد. این موضوع، رونق و پیشرفت سریع‌تر کسب و کارتان را به همراه خواهد داشت.

2. بازاریابی موتور جستجو و تبلیغات کلیکی

«بازاریابی موتور جستجو» (Search Engine Marketing) یا اصطلاحاً «SEM»، یکی از موارد نادیده گرفته شده در سئو، یعنی خرید ترافیک اختصاصی از موتورهای جستجو را پوشش می‌دهد. با استفاده از SEM، می‌توان در SERP کاربران، فضایی را به منظور تبلیغات وب‌سایت خریداری کرد. متداول‌ترین پلتفرم‌های غیر رایگان برای جستجو، «Google AdWords» و «Bing Ads» هستند. در این روش، بازاریاب باید مبلغ از پیش تعیین شده‌ای را به موتورهای جستجو پرداخت کند. با این کار، در بخش‌های مختلف SERP حاصل از جستجوی کلمات کلیدی معین یا عبارات خاص، تبلیغات مورد نظر بازاریاب به نمایش درمی‌آیند.

یکی از انواع SEM، «تبلیغات کلیکی» (Pay-Per-Click Advertising) یا اصطلاحاً «PPC» است. در این روش، موتورهای جستجو به ازای هر کلیک بر روی تبلیغات یک شرکت، مبالغ مشخصی را دریافت می‌کند. اخیراً روش PPC در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام نیز در حال اجرا است. در این روش، تبلیغات به صورت اعلان برای مخاطبان مورد نظر شرکت به نمایش درمی‌آیند. این سیستم، مثال بسیار خوبی از ترکیب روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال و به کارگیری آن‌ها برای رسیدن به یک استراتژی کامل بازاریابی است. به عنوان نمونه در اینجا، SEM با بازاریابی شبکه‌های اجتماعی همپوشانی پیدا کرده است.

3. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

در دنیای دیجیتالی امروزی، شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی را در بازاریابی کسب و کارهای مختلف بازی می‌کنند و اهمیت آن‌ها در ایجاد یک استراتژی بازاریابی مناسب بر کسی پوشیده نیست. با این وجود، نکته اساسی در بهره‌گیری صحیح از شبکه‌های اجتماعی، شناخت کافی ورودی‌ها و خروجی‌های بازاریابی در این روش است. «بازاریابی شبکه‌های اجتماعی» (Social Media Marketing)، محصولات و خدمات شما را بیش از بیش در معرض دید کاربران قرار می‌دهد و امکان برقراری ارتباط نزدیک با مشتریان را برایتان فراهم می‌کند. در این روش تعامل، شما می‌توانید بازخوردهای ارزشمند مشتریان خود را دریافت کنید و با استفاده از اطلاعات به دست آمده، کیفیت خدمات و محصولات و همچنین نحوه ارائه آن‌ها را بهبود بخشید.

تمام اقداماتی که به منظور افزایش ترافیک یا مبادلات تجاری در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شوند، در حوزه بازاریابی شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرند. برای بهره‌گیری از این نوع بازاریابی می‌توانید فعالیت‌های تجاری خود را در پلتفرم‌هایی نظیر فیس‌بوک، توییتر، یوتیوب یا لینکدین بیشتر کنید. استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوای باکیفیت، سرعت رشد و موفقیت کسب و کار شما را افزایش خواهد داد. اغلب شرکت‌ها علاقه زیادی به استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی دارند اما آن‌هایی که دارای مدل کسب و کار «شرکت به مشتری» (Business to Consumer) یا اصطلاحاً «B2C» هستند، بیشترین بهره را از این روش می‌برند. شرکت‌هایی با مدل کسب و کار B2C، محصولات یا خدمات خود را بدون هیچ واسطه‌ای به دست مشتری نهایی یا هدف می‌رسانند.

یکی از نکات اساسی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، دقت بر روی موضوعاتی است که کاربران در مورد آن‌ها گفت و گو می‌کنند. شما باید به نظرات مخاطبان گوش دهید، در بحث‌ها شرکت کنید و با استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، میزان جذابیت هر مطلب را بر اساس تعداد لایک و به اشتراک‌گذاری آن مورد ارزیابی قرار دهید. به اشتراک‌گذاری مطالب از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه این کار به نوعی یک تبلیغ رایگان برای کسب و کار شما محسوب می‌شود. از این‌رو، محتوایی را تولید کنید که میزان به اشتراک‌گذاری آن بالا باشد.

4. بازاریابی محتوا

«بازاریابی محتوا» (Content Marketing)، روشی است که در آن شما می‌توانید با تولید محتوای باکیفیت برای کاربران خود، فروش بیشتری را به دست آورید. محتوای مورد نظر را می‌توان در هر پلتفرم اینترنتی ایجاد کرد. ارسال پیام در توییتر، آپلود ویدیو در یوتیوب و نوشتن مطالب مختلف در وب‌سایت، از مصادیق بازاریابی محتوا هستند. این روش دارای کارایی بسیار خوبی است چراکه محتوای شما را با روش‌های دیگری از قبیل بازاریابی سئو و شبکه‌های اجتماعی ادغام می‌کند و در نتیجه، بهره‌وری کار افزایش می‌یابد.

برای اجرای صحیح بازاریابی محتوا، توجه به چند نکته ضروری است. پیش از تولید محتوا حتماً کاربران نهایی خود را در نظر بگیرید. به این منظور باید نوع مخاطبان و علایق آن‌ها را شناسایی کنید. این مسئله، حوزه موضوعات انتخابی را برایتان مشخص خواهد کرد. به علاوه، زبان و اصطلاحات مورد استفاده مخاطبان خود را در هنگام جستجوهای اینترنتی مد نظر داشته باشید. استفاده از این اطلاعات و به کارگیری کلمات کلیدی مناسب، سئوی شما را بهبود می‌بخشد.

توجه داشته باشید که باید محتوای تولیدی خود را در تمام پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. این کار، میزان بازدید و بازخوردها را به حداکثر می‌رساند. بازاریابی محتوا، یک فعالیت مداوم محسوب می‌شود. این روش، رابطه مستقیمی با فروش ندارد بلکه هدف اصلی آن، تعامل و آموزش به مشتریان به منظور ایجاد اعتماد، شناخت و ارزش برند است. از تولید محتوی نامربوط و غیرضروری خودداری کنید. به دنبال مطالبی باشید که کاربران را به طور همیشگی با خود درگیر می‌کنند. با ایجاد محتوای باکیفیت و مرتبط با کسب و کار خود می‌توانید سئوی وب‌سایتتان را بهبود بخشید. استفاده از مطالب موجود در وبلاگ‌های دیگر و ایجاد «بک‌لینک» (Backlink) نیز روش خوبی برای افزایش ترافیک سایت است.

5. بازاریابی پورسانتی

«بازاریابی پورسانتی» (Affiliate Marketing) یا همکاری در فروش، روشی است که در آن به ازای جذب هر مشتری، مبلغی به فرد جذب‌کننده پرداخت می‌شود. این نوع بازاریابی مانند استخدام کارمند برای فروش محصولات یا خدمات یک شرکت و پرداخت پورسانت به ازای هر فروش است. در بازاریابی پورسانتی، تنها برای فروش‌های صورت گرفته پول پرداخت می‌شود و هیچ‌گونه پیش پرداختی به فرد تبلیغ‌کننده تعلق نمی‌گیرد. بسیاری از وبلاگ نویسان یا وب‌سایت‌های فروش اینترنتی از این نوع بازاریابی استفاده می‌کنند.

نکته قابل توجه در بازاریابی پورسانتی این است که باید پیش از جذب افراد قوانین و مقررات مشخصی را بین طرفین مشخص کنید. فروشندگان، معرف برند شما هستند و همیشه باید شعار برندتان را به گوش مشتریان برسانند. از این‌رو، کلمات بخصوصی که می‌خواهید فروشندگان از آن‌ها استفاده کنند را در اختیارشان قرار دهید. به علاوه، حتماً باید یک قرارداد کاری نیز برای افراد علاقه‌مند به همکاری در فروش تهیه کنید.

بازاریابی دیجیتال

6. بازاریابی تأثیرگذار

یکی از جدیدترین روش‌های بازاریابی دیجیتال، «بازاریابی تأثیرگذار» (Influencer Marketing) است. در این روش، از افراد مشهور یا دارای دنبال کننده‌های زیاد در شبکه‌های مجازی برای جذب کاربران بیشتر و بهبود فروش محصولات استفاده می‌شود. بازاریابی تأثیرگذار، در کانال‌های شبکه‌های مجازی (اینستاگرام، تلگرام و غیره) از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. به عنوان مثال، شرکت‌های مختلف با استخدام کاربران پرطرفدار و مشهور اینستاگرام، از آن‌ها می‌خواهند که با ارسال چند تصویر، محصولات یا خدمات مشخصی را تبلیغ کنند.

در برخی از مواقع، شرکت‌ها کنترل حساب‌های کاربری خود در فضای مجازی را برای یک مدت مشخص (معمولاً یک روز) به افراد تأثیرگذار می‌سپارند. این افراد، نظر کاربران را به کانال‌های شما در شبکه‌های اجتماعی جلب می‌کنند. در نتیجه، تعداد دنبال کننده‌های جدید و بازدید کانال‌ها افزایش می‌یابد. توجه کنید که همیشه باید پیش از انتخاب یک فرد تأثیرگذار و شروع همکاری، به خوبی تحقیق کافی را انجام دهید. شما می‌توانید با استفاده از «Google Analytics» از صحت تعداد دنبال کننده‌های فرد مورد نظر و جعلی نبودن حساب‌های کاربری او اطمینان حاصل کنید.

برای دیدن ویدو های رایگان بهترین دوره بازاریابی دیجیتال وارد سایت مای دی ام سی شوید

7. بازاریابی ایمیلی

در «بازاریابی ایمیلی» (Email Marketing)، اطلاعاتی از قبیل معرفی محصولات، خدمات و تغییرات اخیر هر یک از آن‌ها، در بازه‌های زمانی مشخص توسط ایمیل برای مشترکین ارسال می‌شود. این روش بر خلاف روش‌های دیگر بازاریابی دیجیتال، بر پایه ایجاد یک رابطه مخصوص بین مشتری و شرکت است. ارسال ایمیل‌های به‌روزرسانی، باعث فراهم کردن ارزش برای مشتریان و کسب اعتماد و وفاداری بیشتر آن‌ها به برند می‌شود.

بهترین نتیجه در بازاریابی ایمیلی زمانی به دست می‌آید که شما مشترکین خود را نه با پرداخت پول بلکه از طریق تولید محتوای مناسب و اعتمادسازی برند جذب کرده باشید. این روش بازاریابی نقش مهمی را در افزایش فروش محصولات و خدمات بازی می‌کنند زیرا کاربرانی که فرم‌های ثبت نام در اشتراک ایمیلی را پر می‌کنند، به احتمال زیاد همان مشتریان فعال شما خواهند بود.

8. بازاریابی ویروسی

«بازاریابی ویروسی» (Viral Marketing)، روشی است که در آن از تولید محتوایی جذاب، طنز یا حتی عجیب برای افزایش به اشتراک‌گذاری مطالب و جذب بازدیدکننده‌های بیشتر استفاده می‌شود. بازاریابی ویروسی، ترافیک وب‌سایت را در یک بازه زمانی کوتاه به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد. انجام این روش بسیار دشوار است اما ارزش امتحان کردن را دارد. شرکت‌هایی با مدل کسب و کار B2C بیشترین علاقه را به این نوع بازاریابی از خود نشان می‌دهند. این شرکت‌ها می‌توانند با استفاده از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود در پلتفرم‌های مختلف، بازدیدکننده‌های بسیار زیادی را جذب کنند.

9. تبلیغات موبایلی

تمام روش‌های تبلیغات دیجیتال را می‌توان بر روی تلفن همراه اجرا کرد. با این وجود، برخی از روش‌های بازاریابی قابل اجرا بر روی تلفن‌های همراه، با روش‌هایی بالا همخوانی ندارند. به عنوان مثال، «تبلیغات پیامکی» (SMS Advertising) روشی است که به منظور بازاریابی محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید با ارائه خدمات پیامکی، امکان دریافت پیشنهاد‌های ویژه، کوپن‌های تخفیف و اخبار جدید شرکت را برای مشتریان خود فعال کنید.

دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ همین الان ثبت نام کنید 

10. بازاریابی پیامکی

به دلیل استفادۀ غلط برخی کسب‌وکارها از بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) این تصور به وجود آمده است که فرستادن پیامک‌های تبلیغاتی کاری بیهوده است و دیگر مردم به اس‌ام‌اس‌های تبلیغاتی توجهی نشان نمی‌دهد.

پیامک یک ابزار ارتباطی فوق‌العاده است. ابزاری ساده و پر سرعت که اجازه می‌دهد یک پل ارتباطی قوی میان شما و مشتریان شکل بگیرد. بازاریابی پیامکی یکی از شیوه‌های زودبازده و کم‌هزینه در بازاریابی است و تاثیر بسیار آن در برندینگ و افزایش فروش غیر قابل انکار است؛ منتها به شرط آنکه با اصول آن آشنا باشید و روش صحیح استفاده از آن را بدانید.

11. بازاریابی برونگرا و درونگرا

ما به طور کلی دو رویکرد در بازاریابی داریم: بازاریابی برونگرا و بازاریابی درونگرا.

بازاریابی برونگرا به زبان ساده یعنی «اول ما به سراغ مشتری برویم.» کاری که همۀ کسب‌وکار در طول تاریخ انجام داده و می‌دهند. مثلاً وقتی از جلوی مغازه‌ای رد می‌شوید و فروشنده سعی می‌کند شما را به داخل مغازه بکشاند یا وقتی که هنگام تماشای برنامۀ مورد علاقه‌تان تبلیغات بازرگانی پخش می‌شود، در واقع آن کسب‌وکار به سراغ شما آمده است. روش‌هایی مثل رپورتاژ آگهی یا تبلیغات بنری زیرمجموعۀ این نوع بازایابی هستند.

اما چطور می‌شود کاری کرد که خودِ مشتری به سراغ شما بیاید؟ اینجاست که ایدۀ بازاریابی ربایشی مطرح می‌شود. وقتی شما با جستجو در گوگل یک سایت را باز می‌کنید، در واقع جذب آن سایت شده‌ و در مسیر بازاریابی ربایشی قرار گرفته‌اید. در بازاریابی ربایشی تمرکز اصلی شما بر روی جذب مشتری از طریق ارائه محتوای با ارزش و مرتبط است.

در این روش، به جای آنکه وقت و هزینه خود را صرف پیدا کردن مشتری کنید، آن را صرف افزایش کیفیت رسانه‌های خود (مثل سایت و شبکه‌های اجتماعی) می‌کنید. با این هدف که کاری کنید مشتری در زمان نیاز، شما را پیدا کند، پس از آن در مسیر خرید هدایت شود و در هر مرحله از مسیر خود، چیزی با ارزش از شما دریافت نماید.

مثلاً وقتی که برای اولین بار مشتری وارد سایت می‌شود، باید از آن‌ها بخواهید اطلاعات تماس خود را (مثل ایمیل یا شمارۀ همراه) در اختیار شما قرار بدهد. البته همین طور خشک و خالی هم نمی‌شود. شما باید کاری کنید که مشتری این کار را با میل خودش انجام دهد. مثلاً با ارائه یک محصول جذاب و رایگان مثل (ایبوک یا فایل صوتی) از آن‌ها بخواهید برای دریافت آن، ایمیل خود را وارد کنند. حالا می‌توانید با روش‌های بازاریابی برونگرا مثل ارسال ایمیل (یا پیامک) به سراغ مشتری بروید.

بازاریابی دیجیتال
تفاوت بازاریابی کلاسیک (آفلاین) با بازاریابی دیجیتال
بازاریابی کلاسیک را «تسهیل‌گری» برای پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی می‌دانند و آن را به عنوان علمی که به بررسی نیازهای مشتری و حتی ایجاد نیاز خاصی می‌پردازد و بعد با معرفی و عرضه یک محصول، آن نیاز را تامین می‌کند، معرفی می‌کنند. با این حال تفاوت بازاریابی کلاسیک و دیجیتال هم ماهوی و هم ابزاریست، بازاریابی جاذبه‌ای و بازاریابی محتوا مشخصا از دل بازاریابی دیجیتال برخواسته‌اند و ابزارها و کانال‌های دیجیتال مارکتینگ، صرفا به همین حوزه تعلق دارند.

از نگاهی دیگر نسبت «بازاریابی دیجیتال» به «بازاریابی کلاسیک» نسبت «موبایل» به «تلفن ثابت» است. در ابتدا موبایل وسیله ای جانبی و حتی اضافی نسبت به «تلفن ثابت» تلقی می‌شد. با این حال و با رشد تکنولوژی موبایل و آشکار شدن ظرفیت‌های حقیقی این ابزار، موبایل نه تنها تلفن ثابت، بلکه مدل ذهنی افراد و سبک زندگی آنها را هم تغییر داد و اکنون به نظر می‌رسد که این تلفن ثابت است که در برابر موبایل وسیله ای جانبی و اضافه به نظر می‌رسد.

پیش بینی ما این است که ظرف چند سال آینده واژه «مارکتینگ» جای واژه «دیجیتال مارکتینگ» را بگیرد، ولی به این معنا که دیجیتال مارکتینگ آنقدر جایگاه خود را مستحکم و تحمیل کند که واژه «مارکتینگ» و بار معنایی و هویت و تعریف آن را از آن خود کند و مثلا وقتی می‌گوییم «مارکتینگ» انگار منظورمان همان «دیجیتال مارکتینگ» است؛ چنان‌که وقتی می‌گوییم «تلفن» منظورمان همان «موبایل» است و نه تلفن ثابت!

به طور کلی فضای دیجیتال مارکتینگ، فضایی منعطف‌تر، خلاقانه‌تری داشته و به خصوص برای کسب‌وکارهای کوچک با بودجه تبلیغاتی اندک فضای نفس کشیدن فراهم می‌کند.

مقایسه ارتباطات یکپارچه بازاریابی با کانال های دیجیتال مارکتینگ
در بازاریابی کلاسیک ابزارهایی برای بازاریابی محصولات یک کسب وکار وجود دارند که لازم است به نحوی یکپارچه عمل کنند. در بین این ابزارها با ابزارها و کانال‌های بازاریابی دیجیتال، مشابهت‌‌ها و تفاوت‌هایی وجود دارد.

در بهترین دوره دیجیتال مارکتینگ شرکت کنید 

بازاریابی مستقیم

بازاریابی مستقیم، ابزاری برای ارتباط مستقیم با مشتریست، عاملی که این ابزار را متمایز می‌کند، خصوصیت تعاملی آن است. نکته جالب اینکه بازاریابی مستقیم مبتنی بر پایگاه داده مشتریان است. پس بازاریابی مستقیم با ایمیل مارکتینگ و سیستم‌های ارتباط با مشتریان (CRM) ارتباط دارد و به نوعی پیش نیاز آنهاست. از آنجایی که این ابزار به طور مستقیم شما را به مشتریان متصل می‌کند،واسطه‌ها را از میان تولید‌کننده/سرویس‌دهنده با مصرف‌کننده حذف کرده و سود هر ۲ طرف را بیشتر می‌کند.

سخن پراکنی (روابط عمومی)

سخن‌پراکنی مجموعه‌ای از داستان‌ها درباره برند و محصول است که جنبه‌ی تبلیغ مستقیم ندارد و پولی مستقیم بابت آن پرداخت نمی‌شود، مثلا ما در این مقاله به دجی‌کالا و اسنپ پرداختیم، بدون این‌که آنها به ما پولی پرداخته باشند. در فضای دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محتوا و وبلاگ‌نویسی، فعالیت‌های تولیدکنندگان سرنخ و حتی با مقداری اغماض رپورتاژ آگهی در سایت‌های بزرگ با سخن‌پراکنی در فضای کلاسیک قابل مقایسه هستند.

ابزار پیشبرد فروش (پروموشن)

هر عملی در بازاریابی که موجب جلب توجه کاربران به محصول یا خدمات شود را اصلاحا پروموشن یا پیشبرد فروش گویند. این ابزار برای افزایش فروش محصول در کوتاه مدت کاربرد دارد، در این ابزار، ارزش اضافی (مثلا تخفیف) به خود مشتری ارائه می‌شود تا فروش افزایش یابد، کمپین‌های بلک فرایدی ای که توسط دیجی‌کالا و بامیلو انجام شدند، معادل بسیار خوبی از کابرد این ابزار در دیجیتال مارکتینگ هستند.

فروش شخصی

ابزار فروش شخصی عبارت است از مراجعه نیروهای فروش شرکت به صورت شخصی در محل مشتری، این رویکرد در آمریکا بسیار رایج و باعث افزایش فروش است، معادل آن در فضای دیجیتال پی‌گیری تلفنی مشتریان لید شده در CRM، سیستم‌های پشتیبانی چت و پی‌گیری فروش از طریق دایرکت در شبکه‌های اجتماعیست.

تبلیغات

تبلیغات در فضای بازاریابی کلاسیک، بسیار رایج و گران است، وقتی در یک رسانه عمومی مانند تلویزیون، رادیو، تبلیغات محیطی (بیلبوردها) محصول خود را تبلیغ می‌کنید، دست به ریسکی بزرگ با هزینه بالا زده‌اید، عملا همه در معرض تبلیغ شما قرار می گیرند، با این حال این خودعرضه‌گری عمومی شاید اتفاقا باعث شود، که تبلیغ شما در نظر مخاطب هدف، حساسیت و توجهی را ایجاد نکند. در عوض در فضای دیجیتال تبلیغات کلیکی گوگل، تبلی



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مرداد 1400 | نظرات ()