نوشته شده توسط : عادل طالبی

برند رالف لورن با عرضه‌ی تی‌شرت‌های پولو در دنیا به شهرت رسید. این برند در همین نقطه متوقف نشد و خط تولید خود را به ساخت محصولاتی مانند عطر، لوازم خانگی، پوشاک و دیگر موارد گسترش داد. رالف لورن نمونه‌ی موفق یک بازاریابی افقی شناخته می‌شود. این شرکت نه تنها با روش بازاریابی افقی تصویری نو از خود ارائه داد بلکه الهام‌بخش دیگران هم شد.

یکی از شیوه‌های بازاریابی این است که تصویری از یک زندگی ایده‌آل به مشتری دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال نشان دهیم و تنها به معرفی کالای خود اکتفا نکنیم. برای مثال اگر قرار است تیوب‌های رنگ را به مشتری بفروشیم، باید این باور را برای او ایجاد کنیم که این محصول می‌تواند به رنگ‌آمیزی رویایی وی کمک کند. در واقع در استراتژی‌های بازاریابی باید بتوانیم در ذهن مشتری تصویرآفرینی کنیم. منابع الهام‌بخش در دنیای ما کم نیستند: فیلم‌های سینمایی، برنامه‌های تلویزیونی، مجله‌ها و کاتالوگ‌ها، ویترین فروشگاه‌ها و عکس‌های موجود در اینستاگرام و پینترست از جمله دریچه‌هایی هستند که تصویر یک زندگی خوب را در ذهن مخاطبان خود ایجاد می‌کنند.

تصویرسازی در ذهن مخاطب

درک این قضیه می‌تواند مشخص کند دوره جامع بازاریابی دیجیتال که چرا بعضی از کسب و کارها با شکست مواجه می‌شوند. در واقع آن‌ها گرفتار یک اشتباه آماتورگونه هستند و به جای تابلوی نقاشی، تیوب های رنگ را عرضه می‌کنند. آن‌ها عمودی فکر می‌کنند، حال آن که مشتریان‌شان دیدگاه افقی دارند؛ چشم‌انداز عمودی، به رویکردی گفته می‌شود که تمرکز مستقیم رقبای تجاری بر روی فروش یک کالای مشابه است. برای مثال، یک تولیدکننده‌ی لامپ رقبای زیادی دارد. در خصوص یک تولید کننده‌ی پوشاک یا کارخانه‌ی تولید کننده‌ی نوشیدنی هم همین است.

در حالی که چشم‌انداز افقی به هر کسب و کار نگاه گسترده‌تری دارد. در این دیدگاه، نقطه نظر مشتری به رسمیت شناخته می‌شود. بنابراین لامپ، لباس و نوشیدنی‌ که خریداری می‌کند تصویر گسترده‌تری از خواسته‌ی او را در ذهنش نمایان می‌کند. در واقع مشتری لامپ را نمی‌خرد. او خواهان یک اتاق نشیمن است که لامپ از اجزای مهم آن است و به وی کمک می‌کند که تصویر ذهنی خود را کامل کند. لامپ در اینجا در نقش تیوب رنگ را دارد. توجه به این نکته ضروری است که یک نقاش برای خلق شاهکارش به موارد دیگری مانند میز، قالیچه، ظروف بلوری و حتی موسیقی پس‌زمینه نیاز دارد.

مقاله‌های مرتبط:
آموزش: انتخاب استراتژی‌های بازاریابی در مراحل مختلف چرخه‌ی حیات محصول
آیا پادکست سازی قلمرو بعدی بازاریابی است؟
دانشمندان علوم اجتماعی در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که کالاهای مصرفی در کنار هم‌دیگر معناآفرینی می‌کنند و به تنهایی مفهومی در ذهن مشتری ایجاد نخواهند کرد. در بسیاری از موارد، اگر محصول عرضه شده در کنار دیگر محصولات نباشد، مفهومی تداعی نمی‌شود. به عنوان مثال فست‌فود باید همراه با بشقاب‌های کاغذی باشد یا کت و شلوار همراه با کروات قرار بگیرد. در مقابل بعضی از خدمات و کالاها در  آموزش جامع بازاریابی آنلاین کنار هم ترکیب نامانوسی را رقم می‌زنند. یک مثال این مورد می‌تواند وجود صندلی‌های چیپندل در یک شرکت عرضه کننده‌ی فناوری باشد.

بنابراین، بخش مهمی از بازاریابی سبک زندگی، آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال تشخیص محصولات و خدمات مرتبط با یکدیگر است حتی نتایج بررسی‌ها نشان داده است که می توان یک محصول نه چندان جذاب را با ارتباط دادن آن به کالاهای دیگر مورد توجه و اقبال عموم قرار داد.

پیوند قرار دادن بین محصولات مختلف که بیان‌گر تصویر از نوعی سبک زندگی باشد، از موارد اساسی در خصوص تصمیم‌گیری مشتریان برای خرید آن‌ها است. خریداران در تهیه‌ی محصولات خود به دنبال هماهنگ ساختن آن‌ها با دیگر اشیای پیرامون خود هستند. به همین دلیل برندهای مربوط به دوربین‌ GoPro و نوشیدنی انرژی‌زای ردبول با یکدیگر وارد همکاری مشترک می‌شوند.


در کنار فرصت‌های تبلیغاتی زیادی که برای عرضه‌کنندگان محصولات وجود دارد، دیدگاه تصویرسازی برای مصرف‌کننده بایستی لحاظ شود. شرکت‌هایی خرده‌فروشی مانند نوردستروم و آیکیا هم از این استراتژی بهره می‌برند. برای مثال در نوردستروم، وقتی مشتری پیراهنی را برای خرید انتخاب می‌کند به دنبال آن کروات، کت و شلوار، کفش، کمربند و حتی ادکلن هماهنگ با آن هم پیشنهاد می‌شود. آیکیا هم تنها به عرضه‌ی مبلمان و تخت‌خواب‌های خود بسنده نمی‌کند. این فروشگاه به معرفی دیگر ازای  آموزش بازاریابی آنلاین یک اتاق خواب مانند صندلی‌ها، فرش و حتی قفسه‌های دکوری می‌پردازد.

 



منبع: زومیت



:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

برندهای بومی دیجیتال محصولات خود را از طریق وب‌سایت‌های خود به فروش می‌رسانند و با برقراری رابطه مستقیم با مشتریان و حذف واسطه‌ها، تمرکز بر تجربه مشتری را بسیار مهم تلقی می‌کنند. با توجه به اهمیتی که فناوری دیجیتال در شکل گرفتن یک برند بومی می‌تواند داشته باشد، در ادامه به معرفی راهکارهای ساختن یک برند دیجیتال بومی پرداخته خواهد شد.

برند دیجیتال DNVB یکی از راهکارهای نوین بازاریابی به شمار می‌‌رود که تمرکز عمده آن بر تجربه مشتریان است، با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری دیجیتال در دنیای امروز، برندسازی بومی دیجیتال می‌تواند یک عامل موفقیت عمده برای کسب‌وکارهای نوپا محسوب شود.

پرورش فکر ذهنی دیجیتال در سراسر شرکت
برای ساختن یک برند دیجیتال باید از تفکر شروع کرد و آن را در سراسر مجموعه دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال یک نام تجاری تسری داد، اما تفکری که در این شیوه نوین وجود دارد، با تفکرات و تصورات متعارف برندسازی تفاوت داشته و چه بسا که نسبت به آنها نامتعارف تلقی شود.

yalda-summit
برای اینکه یک برند بتواند تفکر دیجیتال را در درون خود بومی کند، در درجه اول باید به توانمندسازی برای حل مشکلات از طریق فناوری پی برده و آن را در بدنه شرکت خود پخش کند. تغییر نگرش‌های ذهنی نیز از طریق نکات کلیدی زیر محقق می‌شود که یک برند باید در فضای کاری خود آنها را به اجرا در بیاورد:

بیان ارزش‌های برند دیجیتال  دوره جامع بازاریابی دیجیتال و احترام به مشتری که باید موجب به اشتراک‌گذاری واضح و روشن آنها شود
مشخص‌کردن اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت و ارائه ابزار دستیابی به آنها توسط تیم شرکت
جست‌وجو و کشف مشکلات و چالش‌ها و یافتن دلیل آنها
تصمیم‌گیری بر مبنای داده‌ها
پیگیری مشارکت‌های مخاطبان
چنانچه رفتارهای فوق به طور مستمر توسط یک برند به اجرا دربیایند، رفته رفته تفکر ذهنی دیجیتال در فضای بومی آن برند رشد کرده و به بخشی از بدنه اصلی آن تبدیل خواهد شد. در واقع باید گفت اگر برندی به دنبال بومی‌سازی و در عین‌حال دستیابی به ابزارهای دیجیتال است، ابتدا باید این تفکر را در ساختار درونی خود به وجود بیاورد.

نه‌تنها بازاریابی شما، بلکه همه چیز دیجیتال است
درک این نکته که فناوری دیجیتال به بخش مهمی از تجارت امروز تبدیل شده است، بیانگر این نکته است که کسب‌وکارهای  آموزش جامع بازاریابی آنلاین نوپا باید در راستای کاربرد فرایند دیجیتال بسیار مصرانه‌تر عمل کنند، چراکه تکنولوژی دیجیتال یک راهکار مهم و حیاتی در بازارهای دنیای امروز محسوب می‌شود و این نکته نه‌تنها برای استارتاپ‌ها، بلکه حتی صنایع قدیمی‌تر نیز صدق می‌کند.

فرقی نمی‌کند که شما یک کسب‌وکار جدید و آنلاین را در خانه خود راه‌اندازی کرده‌اید و یا یک شرکت سنتی فروش آجر دارید! در هر صورت برای باقی‌ماندن در فضای تجاری باید به یک DNVB تبدیل شوید؛ یعنی یک برند بومی دیجیتال که فرایند تعامل با مشتریان را از طریق فناوری آنلاین ادامه خواهد داد.

بر این اساس، اتخاذ راهکارهای بازاریابی و برندسازی دیجیتال یک امر ضروری، بایسته و حتی بدیهی محسوب شده و مانند یک مغناطیس، برندها و مشتریان آنها را به سوی خود جذب کرده است.

video-yalda-summit
بدهی فنی خود را مدیریت کنید
دو اصل اساسی در مواجهه استارتاپ‌ها با فناوری دیجیتال وجود دارد؛ ساختن یک پلتفرم بزرگ و کاربردی که اغلب کاری سخت و پرهزینه است‌ و هم‌چنین فروش محصول اصلی شرکت با استفاده از نرم‌افزارهای موجود و تقویت آنها.

در این میان آنچه ممکن است باعث ایجاد یک بدهی فنی برای حضور در فضای دیجیتال شود، همان مورد اول است، بنابراین بهتر است که یک پلتفرم مناسب با اندازه یک کسب‌وکار انتخاب شود، چراکه در صورت فنی‌تر بودن و بزرگ‌تر بودن پلتفرم‌ها، امکان ایجاد بدهی‌های فنی برندسازی در فضای مجازی بیشتر خواهد شد.

اغلب کسب‌وکارهای نوپا که به آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال دنبال تبدیل‌شدن به یک برند بومی دیجیتال هستند، باید به این نکته توجه کرده‌ و برای خود بدهی فنی به بار نیاورند. عموما تخصیص بودجه در ابتدای کار، چندان آسان نبوده و در این میان، ساختن یک نرم‌افزار پیچیده و فنی و کاربرد آن، هزینه‌های زیادی در پی خواهد داشت؛ به همین منظور نیز یکی از راهکارهای برندسازی بومی دیجیتال، مدیریت بخش فنی و کنترل بودجه آن است.

تجربه مشتریان را جادویی کنید
همانگونه که در آغاز نیز اشاره شد، DNVB بر تعامل با مشتریان استوار است، به این معنا که برند دیجیتالی که فروش آنلاین دارد، حضور فیزیکی خود را به تعامل تبدیل کرده ‌و باید تمام نشانه‌های فیزیکی را که در ارتباط با مشتریان تأثیرگذار هستند، در فضای آنلاین و در یک رابطه تعاملی ایجاد کند.

به همین دلیل نیز ایجاد یک تجربه خاص برای مشتری، می‌تواند حضور او در فضای دیجیتال یک برند را تبدیل به یک تجربه جادویی کند. برای این منظور نیز استفاده از تکنولوژی و امکاناتی که برای یک کاربر ایجاد می‌کند، می‌تواند نقطه عطفی در خلق یک تجربه جادویی باشد.

داشتن یک صفحه اختصاصی که تمام تعاملات یک مشتری با برند دیجیتال بومی در آن ثبت شده است، راه‌اندازی مسابقات و کمپین‌های مختلف بین مخاطبان، ایجاد یک تعامل دو‌جانبه بین برند و مشتری و‌… از جمله راهکارهایی هستند که برندهای بومی دیجیتال می‌توانند در راستای تقویت ارتباط با مشتری و ایجاد یک تجربه رویایی برای مخاطبان، به کار بگیرند.

قدرت داستانگویی از طریق تکنولوژی
آنچه مشتریان را با یک نام تجاری همراه می‌کند، داستانی است که در دل آن می‌گذرد و به همین دلیل است که برندهای موفق، داستان‌های جذابی را برای مخاطبان خود دارند.

با پیشرفت فناوری دیجیتال، قدرت داستانگویی بیش از پیش نمایان شده است، استارتاپی در گوشه‌ای از دنیا شکل گرفته است 

آموزش بازاریابی آنلاین

 

و داستان خود را در فضای آنلاین پخش می‌کند و در ادامه، در مدت زمان کوتاهی، مرزهای دنیا را درنوردیده و کاربران زیادی را با خود همراه می‌کند.

پس قدرت داستانگویی دیجیتال یک راهکار مهم در راستای تبدیل‌شدن به یک برند بومی دیجیتال محسوب می‌شود که ‌قادر است در مدت زمان کوتاهی داستان یک برند را در نقاط مختلف جهان به نمایش در بیاورد.

در نهایت ذکر این نکته ضروری است که آینده، دیجیتال است و بنابراین برندهای مختلف جهان، خواه ناخواه، راه گریزی از دنیای دیجتال ندارند و برای بقای خود باید به یک DNVB تبدیل شوند. خرده‌فروشان بومی دیجیتال، آینده بازارهای جهان هستند؛ آینده‌ای که از هم‌اکنون شروع شده ‌و برندهای مختلف باید فضای بازاریابی و تبلیغات خود را به سوی دیجیتالی‌شدن سوق دهند.






منبع : شنبه



:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

 

نوشته
لیلا حیدری
چهارشنبه، ۰۴ اسفند ۱۳۹۵
کار کردن در منزل مزایای زیادی دارد و هر کسی که در منزل کار می کند دلیل خاص خودش را دارد. برخی به دلیل اینکه می توانند از فرزندشان مراقبت کرده و پرستار بچه استخدام نکنند (با این کار پول شان را نیز پس انداز می کنند) یا چون دیگر مجبور نیستند روزانه برای رفتن به کار در رفت و آمد باشند، کار کردن در منزل را دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال ترجیح می دهند. برخی نیز دوست دارند رئیس دیگری جز خود نداشته باشند.

اگر شما نیز به هر دلیلی در منزل کار می کنید، باید دیگران را از آن باخبر کنید. در زیر استراتژی هایی که می تواند در این کار به شما کمک کند آورده شده است:

شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام می توانند به راحتی کار شما را به همه معرفی کنند. برای درک اثر آنها کافی است به این توجه کنید که اگر دوستان یا فالورها، پست های شما را برای دیگران بفرستند به چه سرعتی می توانید در ذهن ها نقش ببندید.

وبلاگ


حتما برای کسب و کارتان وبلاگ ایجاد کنید و در آن کارتان دوره جامع بازاریابی دیجیتال را به شکلی توضیح دهید که توجه دیگران را جلب کند. می توانید در وبلاگ داستان شروع کارتان را بگویید یا محصولات تان را معرفی کنید. مردم از دیرباز به شنیدن داستان علاقنمد بودند و هستند.

خبرنامه
اگر به دلیل وقت کم نمی توانید وبلاگ داشته باشید می توانید همه ی اطلاعات گفته شده را در قالب خبرنامه بنویسید. مثلا اگر در کار گیاهان دارویی هستید، خبرنامه ای درباره ی محصولاتی که در آینده خواهید داشت منتشر کنید. اگر کارهای هنری دستی انجام می دهید اطلاعات مختصری درباره ی آن را در خبرنامه بنویسید. با این کار مردمی که به حوزه ی کاری شما علاقمندند به سمت تان جذب می شوند.

تبلیغ
با معرفی صحیح لینک های آموزش جامع بازاریابی آنلاین دیگر سایت ها در صورتیکه دیگران نیز در عوض همین کار را برای شما کنند، می توانید توجه زیادی را به خود جلب کنید. با دادن درصد کمی از فروش تان برای این تبلیغ به راحتی در دید مردم ظاهر شوید.

تخفیف
تخفیف یکی از بهترین راه های جلب مشتری است. تخفیفاتی برای محصولات تان بگذارید اما برای آن زمان تعیین کنید. اگر این آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال کار را به طور مداوم انجام دهید مردم به بازدید از سایت تان عادت می کنند.

کارت بازرگانی


روشی قدیمی اما موثر است. می توانید کارت های بازرگانی خود تان را به راحتی در مراسم ها، اتوبوس یا همایش ها پخش کنید. اگر کارت شما به درستی طراحی شده باشد حتما می تواند توجه مردم را به خود جلب کند.

حتما اطلاعات مربوط به کار یا محصولات، وبسایت، و لگوی خودتان را روی آن درج کنید. فکر نکنید که این کار از مد افتاده زیرا هنوز مردم به دلیل راحتی حمل، این کارت ها را در کیف پول خود نگه می دارند.

کار کردن در منزل چالش برانگیز و البته انگیزشی آموزش بازاریابی آنلاین است، از این رو امیدواریم مواردی که در بالا گفته شد را به کار گیرید و بتوانید کار یا محصول تان را معروف کنید. دیجیاتو موفقیت را برای شما آرزو می کند.

 




منبع :دیجیاتو

 


:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

ورود به بازار کار و یافتن شغل مناسب با چالش‌هایی همراه می‌باشد که موجب ایجاد ترس و نگرانی در افراد خواهد شد. اما این‌ها همه بخش مهمی از روند اشتغال و کاریابی می‌باشند و نباید بابت این موضوع نگران بود. در این مقاله به برخی مهارت‌های کاربردی و مفید برای مقابله با این چالش‌ها اشاره خواهیم کرد.

تلاش برای ورود به به بازار کار اگر هیچ تجربه‌ای نداشته دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال باشید، کاری استرس‌زا و بس دشوار است. قطعاً این نگرانی در بین افراد بی تجربه وجود دارد که شانس آن‌ها برای اخذ یک جایگاه شغلی خوب به نسبت کم می‌باشد. خب البته این یک امر طبیعی است. اغلب این افراد با خودشان فکر می‌کنند که آیا در یافتن شغلی مناسب و ایده‌آل موفق خواهند شد یا خیر؟ متاسفانه حتی گاهی هم از ترس اینکه نتوانند در یک موقعیت شغلی خوب استخدام شوند، به مشاغل نامربوط و سطح پایین رضایت خواهند داد. در چنین حالتی افراد خودشان در یک زندان شغلی حبس خواهند کرد و هیچ لذتی از کار و زندگیشان نخواهند برد. مثل جوانی که پس از سال‌ها تحصیل و صرف هزینه برای کسب مدرک مهندسی، برای امرار معاش به مشاغلی همچون کارگری یا مسافرکشی روی می‌آورد. پس باید بگوییم که یافتن شغل خوب هیچ ربطی به تحصیلات ندارد.

این یک باور کاملاً غلط در میان افراد بیکار یا آنها که کاری مناسب با علاقه، تحصیلات و تخصص خود نمی‌یابند می‌باشد که تصور کنند قابلیت‌ها و توانایی‌های علمی آنان نمی‌تواند موجبات ورود به بازار کار و رسیدن به شغل مناسب را برای آن‌ها فراهم آورد. اما این را هم بگوییم که در دنیای شغلی جدید، پیدا کردن شغل دوره جامع بازاریابی دیجیتال و دستیابی به یک موقعیت مناسب شغلی در بازار کار، صرفاً با تکیه به تحصیلات آکادمیک امکان‌پذیر نخواهد بود. شاید تا چند سال پیش این امکان برای افراد وجود داشت که تنها با داشتن یک مدرک معتبر در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی مختلف استخدام شوند. اما در قرن حاضر همه چیز به طور کامل تغییر کرده است و افراد برای پیدا کردن شغل مناسب و ایده‌آل به مهارت‌ها و تخصص‌هایی بیش از آموخته‌های تئوریک خود نیاز دارند. مهارت‌هایی که معولاً در دانشگاه و مدرسه به آن‌ها پرداخته نشده است.

مهارت‌های ضروری برای ورود به بازار کار چه هستند؟
مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار در حالت کلی به دو دسته‌ی مهارت‌های نرم و سخت تقسیم می‌شوند. مهارت‌های سخت، همان مهارت‌های تخصصی هستند که برای تمام فرصت‌های شغلی باید به طور تخصصی آن‌ها را آموخت. برای مثال اگر بخواهید در جایگاه شغلی بازاریاب خبره مشغول آموزش جامع بازاریابی آنلاین فعالیت شوید، لازم است که به تمام مهارت‌های تخصصی ای رشته مثل تولید محتوا و کار با شبکه‌های اجتماعی آشنا باشید و برای این کار باید چندین دوره آموزشی تخصصی مرتبط با بازاریابی و مارکتینگ را بگذرانید.

اما منظور از مهارت‌های نرم، آن دسته از مهارت‌هایی است که به طور مشترک میان تمام رشته‌ها برای ورود به بازار کار وجود دارد. اصول مذاکره و مصاحبه، مدیریت زمان، خلاقیت و نوآوری، توانایی کار به صورت گروهی و گروهی، توانایی حل مساله، قدرت رهبری و مدیریت، انعطاف پذیری بالا و داشتن تفکر انتقادی در رده‌ی مهارت‌های نرم جای می‌گیرند. مهارت‌های نرم اغلب مورد توجه کمتری از سوی کارجویان قرار می‌گیرد. اما جالب است بدانید که این گروه از مهارت‌ها ورود شما را به یک شغل راحت‌تر خواهند کرد و باعث می‌شوند تا در مصاحبه‌های شغلی موفق‌تر عمل نمایید.

به یاد داشته باشید که یادگیری مهارت‌های شغلی نرم و سخت در کنار یکدیگر برای ورود به بازار کار و پیشرفت در هر کسب و کاری ضروری می‌باشد. در پاسخ به این پرسش که کدام یک از این مهارت‌ها بر دیگری ارجح‌تر است، باید بگوییم که میزان اهمیت این مهارت‌ها به نوع کسب و کار شما بستگی دارد. برای مثال جهت فعالیت در بخش‌های مالی، حقوقی و دفتری شرکت‌ها، نیاز به داشتن مهارت‌های سخت می‌باشد. در حالی‌که افراد شاغل در گروه روابط عمومی، تبلیغات و مارکتینگ برای موفقیت باید مهارت‌های نرم را در اولویت قرار دهند. البته دقت داشته باشید که مدیران و کارفرمایان هوشمند جهت ایجاد و حفظ تعادل سازنده هر دو مهارت را با هم آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال در نظر خواهند گرفت.

یادگیری مهارت‌های مورد نیاز برای کار و سرمایه‌گذاری در چراغ
چراغ نسل جدیدی از پلتفرم‌های کاریابی است که کارش صرفاً ارائه‌ی بانک اطلاعاتی گسترده از آگهی‌های استخدام نمی‌باشد. این سامانه ی هوشمند با ارائه‌ی خدمات آموزشی منحصر به فرد، کارجویان سراسر کشور را در مسیر یافتن شغل مناسب یاری خواهد داد. کارجویان عزیز می‌توانند پس از ورود و ثبت‌نام در این سامانه‌ی هوشمند، با خیال راحت از دوره‌های مهارت‌آموزی آنلاین در آن جهت ورود به بازار کار استفاده نمایند.

آموزش اکسل مالی، مارکتینگ، برنامه‌نویسی و ... از جمله دوره‌های آموزشی ارائه شده در چراغ هستند که همگی از سطح بالایی در آموزش برخوردار می‌باشند و می‌توانند یاری‌گر کارجویان عزیز برای ورود به بازارکار و انتخاب شغل خوب و مناسب باشند. البته چراغ برای تمام کسانی که علاوه بر پیدا کردن شغل مناسب به کسب درآمد از طریق راه‌اندازی استارتاپ و سرمایه‌گذاری حرفه‌ای می‌اندیشند هم آموزش‌های ویژه‌ای در نظر گرفته است.

آموزش بورس و آموزش‌هایی در زمینه‌ی راه‌اندازی کسب و کار شخصی در چراغ به افراد مشتاق کمک می‌کنند تا برای خودشان درآمدزایی داشته باشند و همچنین راه و رسم سرمایه‌گذاری صحیح را بیاموزند. تمام کاربران با خیال راحت می‌توانند بسته به نوع فعالیت و زمینه‌ی مورد نیازشان آموزش بازاریابی آنلاین از دوره‌های مهارت آموزی آنلاین در چراغ برای ورود به بازار کار و سرمایه‌گذاری استفاده نمایند.

 



منبع:خبرآنلاین



:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی


بنفشه نیک‌بخت
نویسنده: بنفشه نیک‌بخت
یکشنبه, ۱۹ شهریور ۹۶ ساعت ۲۳:۳۰
اشتباهات بزرگ بازاریابی دیجیتال
توییتر

تلگرام
ذخیره
این روزها کمپین‌های بازاریابی دیجیتال یکی از دلایل اصلی موفقیت برند هستند. بنابراین شناختن اشتباهات رایج آن در زمان و هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌کند.


ابزارهای مورد استفاده در دیجیتال مارکتینگ با سرعت زیادی در حال تغییر هستند. بنابراین افراد متخصص در این زمینه نباید به تجربیات گذشته‌ی خود اکتفا کنند و لازم است همواره در حال یاد گرفتن راه‌های جدید باشند. فراموش نکنید که افزایش آگاهی و درس گرفتن از اشتباهات گذشته یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به موفقیت در آینده است. اگر به کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ در گذشته نگاه کنیم، درس‌های بسیار ارزشمندی از آن‌ها خواهیم گرفت. درنتیجه می‌توانیم عملکرد بهتری در آینده داشته باشیم. در ادامه‌ی این مقاله‌ی زومیت به بررسی رایج‌ترین اشتباهات برندها در دیجیتال مارکتینگ می‌پردازیم.

دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال

۱- مشخص نکردن اهداف
یک ضرب‌المثل معروف می‌گوید: «شکست در برنامه‌ریزی درواقع همان برنامه‌ریزی برای شکست است.» و این موضوع کاملا در کمپین‌های دیجیتال مارکتینگ صدق می‌کند. نداشتن یک برنامه‌ریزی دقیق و مناسب، شکست شما را صد درصد تضمین می‌کند. شما قبل از شروع برنامه‌ریزی برای کمپین دیجیتال مارکتینگ باید ابتدا دستاوردهای خود را مشخص کنید و سپس یک سری اهداف قابل اندازه‌گیری برای آن‌ها در نظر بگیرید. شما بدون یک برنامه‌ریزی دقیق هرگز نمی‌توانید میزان موفقیت‌های خود را اندازه‌گیری کنید یا بخش‌هایی را که یک کمپین نیاز به رسیدگی بیشتری دارد، مشخص کنید. تغییر استراتژی و سرمایه‌گذاری بهتر برای برنامه‌های آتی دیجیتال مارکتینگ نیز از جمله دیگر مزایای مشخص کردن اهداف هستند.

۲- توجه نکردن به تجزیه‌ و ‌تحلیل‌ها
در دیجیتال مارکتینگ چیزی به نام اجرا و فراموشی وجود ندارد. کمپین‌ها باید به‌طور مرتب مورد بررسی قرار بگیرند و عملکردشان سنجیده شود. البته این به این معنا نیست که هر روز معیارهای بازدید از سایت را مورد بررسی قرار دهید، بلکه باید تغییرات کلی‌تر را تحلیل کنید. زمانی که صحبت از کمپین به میان می‌آید، باید تمام جوانب کار در نظر گرفته شود. به‌عنوان مثال کانالی که بیشترین مقدار ترافیک را ایجاد می‌کند، شاید کمترین مقدار محتوای جذاب را داشته باشد. بنابراین تنها در نظر گرفتن مقدار ترافیک نمی‌تواند دید خوبی از عملکرد کمپین به شما دهد.

۳- امتحان نکردن
تست کردن، یکی از کارهای ضروری برای موفقیت در دیجیتال مارکتینگ است. همان‌طور که در مورد قبلی گفتیم، هیچ کمپینی بدون تحلیل و بررسی نمی‌تواند به موفقیت برسد. نظارت کردن روی تحلیل‌های کمپین باعث بهینه‌سازی مراحل آن می‌شود و نتایج بهتری می‌دهد. بسیاری از ما خیلی سریع در مورد جواب دادن یا ندادن یک روش نتیجه‌گیری می‌کنیم؛ بدون اینکه علت دقیق آن‌ها را مورد بررسی قرار دهیم. نتیجه‌گیری بدون تحلیل و بررسی تأثیر بسیار بدی بر موفقیت یک کمپین تبلیغاتی خواهد گذاشت. بنابراین تست کردن را اولویت کار خود قرار دهید و مطمئن شوید که راه انتخابی‌تان بهترین فرصت برای رشد یک کمپین دیجیتال مارکتینگ است.

digital marketing

۴- استفاده از همه‌ی روش‌های پرطرفدار
در دیجیتال مارکتینگ همیشه تعادل ظریفی بین حفظ روند فعلی و استفاده از روش‌های جدید وجود دارد. استفاده از جدیدترین ترندها و تغییرات یک صنعت، نیاز ضروری موفقیت در دیجیتال مارکتینگ است. این روزها همه چیز با سرعت بالایی تغییر می‌کند؛ بنابراین برندها و بازاریابان باید از جدیدترین تکنولوژی‌ها و استراتژی‌ها مطلع باشند و در غیر این صورت نمی‌توانند در بازار رقابت دوام بیاورند. اما با این حال استفاده از یک پلت‌فرم یا تکنولوژی خاص تنها به دلیل محبوبیت آن در یک برحه‌ی زمانی، نمی‌تواند دلیل خوبی برای استفاده توسط برند باشد. پیروی کورکورانه از تازه‌ترین ترندها و بررسی نکردن آن‌ها، از بدترین کارهایی است که یک برند می‌تواند در کمپین دیجیتال مارکتینگ خود انجام دهد. بنابراین بهتر است از جدیدترین اخبار حوزه‌ی دیجیتال مارکتینگ اطلاع کسب کنید. همچنین هیچ روشی را بدون تحلیل و بررسی دقیق برای کمپین دیجیتال مارکتینگ خود انتخاب نکنید.

۵- انتخاب مخاطبان اشتباه دوره جامع بازاریابی دیجیتال
حتی دقیق‌ترین کمپین‌های برنامه‌ریزی شده نیز نمی‌توانند با انتخاب مخاطبان اشتباه به هدف خود برسند. در دیجیتال مارکتینگ، مخاطبان همه چیز هستند. شما هرچقدر که ایده‌ی جالب و خوبی برای کمپین خود داشته باشید، اگر نتوانید مخاطبان را به درستی انتخاب کنید، ایده‌تان هیچ ارزشی نخواهد داشت. شما قبل از انجام هر کاری باید کمی زمان بگذارید و مخاطبان مورد نظر خود را شناسایی کنید. نیازهای آن‌ها را بسنجید و ببینید که با چه زبانی باید با آن‌ها سخن بگویید و چه لغاتی بهتری می‌تواند نیازهای آن‌ها توصیف کند. دانستن پاسخ این سؤال‌ها، کلید اصلی طراحی یک کمپین تأثیرگذار است.

۶- دست کم گرفتن اهمیت موبایل
امروزه همه‌ی برندها می‌دانند که موبایل آموزش جامع بازاریابی آنلاین لازمه‌ی موفقیت در بازاریابی است. اما با این حال بعضی از بازاریابان هنوز هم اهمیت آن را دست کم می‌گیرند. شما باید موبایل را در اولویت فعالیت‌های آنلاین خود قرار دهید؛ در غیر این صورت شانس ارتباط برقرار کردن با تعداد زیادی از مخاطبان خود را از دست خواهید داد. در بسیاری از صنایع، ترافیک استفاده از موبایل برای دسترسی به یک وب‌سایت به ۵۰ درصد رسیده است. بنابراین استفاده نکردن از امکانات موبایل شانس درگیر شدن بسیاری از مشتری‌ها با برند را از بین خواهد برد. همان‌طور که می‌دانید، این موضوع تأثیر زیادی بر موفقیت یک کمپین آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال خواهد گذاشت.

اینکه بخواهید در تمام مراحل دیجیتال مارکتینگ عالی باشید و موفقیت برند خود را تضمین کنید کار سختی است. معمولا اشتباه کردن در این مسیر اجتناب‌ناپذیر است. اما شناختن اشتباه‌ها می‌تواند در زمان 

آموزش بازاریابی آنلاین و هزینه‌ی شما صرفه‌جویی کند و با کاهش دادن میزان استرس، شانس موفقیت برند را بالا ببرد.





منبع: زومیت



:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عادل طالبی

راهنمای جامع بازاریابی B2B
پویش پورمحمد
نویسنده: پویش پورمحمد
سه شنبه, ۱۳ فروردین ۹۸ ساعت ۲۱:۳۰
راهنمای جامع بازاریابی B2B
توییتر

تلگرام
ذخیره
بازاریابی B2B به‌دلایل مختلف با دوره آنلاین بازاریابی دیجیتال بازاریابی محصولات مصرفی متفاوت است؛ زیرا مشتریان محصولات دلخواهشان را براساس معیار سودآوری و منافع بالقوه انتخاب می‌کنند.


از اوایل دهه‌ی ۱۹۹۰ و هم‌زمان با ظهور بازاریابی B2B در سطح بین‌المللی، یکی از مشکلات مهم‌ کارشناسان کسب‌وکار این بود که برای مالکان شرکت‌ها توضیح دهند چرا برای بازاریابی مصرف‌کننده به استراتژی و تکنیک‌های متفاوتی نیاز دارند. بااین‌حال در ۲۰ سال گذشته، بازاریابی B2B به‌صورت رشته‌ای مستقل و مجزا پذیرفته‌ شده و ضرورت برنامه‌ریزی و اجرای راهبردهای آن بر کسی پوشیده نیست.

بازاریابی B2B چیست؟
برای پاسخ به این پرسش، ابتدا باید بدانیم بازارهای B2B چه بازارهایی هستند. می‌توانیم زنجیره‌ی ارزش را بررسی کنیم که با تقاضای مصرف‌کننده آغاز می‌شود و متوجه شویم در این مسیر، ده‌ها محصول و خدمات دیگر نیز وجود دارند که مستقیما به‌دست مصرف‌کننده‌ی نهایی نمی‌رسند؛ اما کسب‌وکارهای عرضه‌کننده و تولیدی به آن‌ها نیاز دارند. به‌عنوان‌ مثال، به پیراهن ساده‌ای فکر کنید که از خُرده‌فروشی می‌خرید. زنجیره‌ی ارزش پیراهن مسیر پیچیده‌ای طی می‌کند که از پنبه یا فیبرهای دیگر آغاز می‌شود. الیاف به پارچه تبدیل و لباس‌ها بسته‌بندی می‌شوند و حمل و در سطوح مختلف توزیع می‌شوند تا سرانجام آن‌ها را در قفسه‌های فروشگاه ببینیم. این مسیر «زنجیره‌ی تقاضای مشتق‌شده» نام دارد؛ زیرا همه‌ی اتفاق‌ها و الزام‌های آن، ناشی از تقاضای محصولی نهایی (در اینجا پیراهن) است. هر بنگاه یا کسب‌وکاری که در این مسیر قرار دارند، محصول یا خدمت دریافتی خود را نه با هدف عرضه‌ی مستقیم به مصرف‌کننده، بلکه با این هدف می‌فروشد که ارزش‌افزوده‌ای به آن اضافه و حرکت محصول را در طول زنجیره معنادار کند تا زمانی‌که محصول نهایی به‌دست ما، یعنی عموم مردم می‌رسد.

پس، بازاریابی B2B رفع نیازهای سایر شرکت‌ها را هدف قرار می‌دهد؛ اما مقصد اصلی محصول نهایی کسب‌وکارهای B2C مصرف‌کنندگان هستند.

B2B Marketing Guide

تفاوت بازارهای B2B و بازارهای مصرفی
تصمیم‌گیری در بازارهای B2B پیچیده‌تر است
در اغلب خانوارها، تصمیم‌گیری درباره‌ی اقلام مصرفی، مثل پوشاکی که برای خودمان می‌خریم، معمولا به یک نفر یا در برخی اقلام، مثل مواد خوراکی که اعضای خانواده درباره‌ی آن نظر می‌دهند، به چند نفر محدود می‌شود. باوجوداین در بازارهای B2B، واحد تصمیم‌گیری (DMU) بسیار پیچیده‌تر است یا دستِ‌کم ظرفیت پیچیده‌بودن را دارد. شاید سفارش محصولاتی که از ارزش و خطر کمتری برخوردار هستند، مانند دستمال توالت و اقلامی که همه‌جا یافت می‌شود، به عهده‌ی کارمندی جوان گذاشته شود. بااین‌حال، خرید آیتم‌هایی که حیات کسب‌وکار به آن‌ها بستگی دارد، احتمالا برعهده‌ی تیمی بزرگ خواهد بود که تصمیم‌های خود را در طول زمان اتخاذ می‌کنند. به‌عبارتِ‌دیگر، گرچه کارشناسان و متخصصان مختلفی در DMU نقش دارند، DMU وابسته به مقام خاص سازمانی نیست و اگر در این مدت یک یا دو کارمند شرکت را ترک کنند، تصمیم‌های واحد خانوار خود را متأثر نمی‌کنند.

این پیچیدگی و پویایی بر بازارهای B2B نیز تأثیر می‌گذارد. مخاطبان ارتباطات B2B از فرم و ساختار منظم مصرف‌کنندگان نهایی برخوردار نیستند؛ بلکه گروه‌هایی را شامل می‌شوند که دائما در‌حال‌تغییرند و منافع و انگیزه‌های متفاوتی دنبال می‌کنند. به‌عنوان‌ مثال، خریداران به‌دنبال معامله‌ی مالی دندان‌گیری هستند. مدیران تولید می‌خواهند تولید درخورتوجهی داشته باشند. مدیران بهداشت و ایمنی خطر کمتری می‌خواهند و این تنها نیازهای ساده و کاربردی آن‌ها است. درواقع، هرکسی که در DMU نقش ایفا می‌کند، براساس نیازها و تفکرهای خاصی ایده‌پردازی می‌کند و این امر انتخاب محصولات و عرضه‌کنندگان را با بی‌ثباتی دائمی مواجه می‌کند.

اختلاف بازارهای B2B و بازارهای مصرف‌کننده به پیچیدگی فرایند تصمیم‌گیری محدود نمی‌شود. به‌عنوان‌ مثال:

خریداران B2B منطقی‌تر از مصرف‌کنندگان کالاهای نهایی هستند.
خرید محصولات B2B معمولا به تخصص بیشتری نیاز دارد.
بازارهای B2B معمولا براساس رفتار و نیازهای شخصی مشتریان بخش‌بندی نمی‌شود. این بازارها معمولا با تمرکز بر قیمت، خدمات، شراکت یا کیفیت و برند بخش‌بندی می‌شوند.
بازارهای B2B کمتر از بازارهای مصرفی به نوآوری منجر می‌شوند.
در بازارهای B2B ارتباطات شخصی اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.
بازارهای مصرف‌کننده اهمیت بیشتری به بسته‌بندی محصولات می‌دهند.
زیربرندها در بازارهای تجاری تأثیر و اهمیتشان کمتر است.
Define your buyers

خریداران خود را تعریف کنید
همان‌طورکه گفتیم، در حوزه‌ی بازاریابی بازارهای مصرف‌کننده و B2B با یکدیگر کاملا متفاوت‌اند؛ بنابراین، شما باید از رویکرد دیگری برای شناسایی بازار خود استفاده کنید. شما محصول یا خدمات خاص را ارائه می‌کنید و باید بفهمید چه شرکت‌هایی به هر دلیلی به آن نیاز دارند. برای نمونه، فرض کنیم موادشیمیایی تمیزکننده‌ی خشک‌شویی‌های تجاری را تولید می‌کنید. شاید فکر کنید هر شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات خشک‌شویی در کشور یا منطقه در بازار هدف شما جای می‌گیرد. این درحالی‌ است که ممکن است فرض اولیه‌ی درستی باشد؛ ولی لزوما کمک نمی‌کند خریداران خود را تعریف کنید.

آموزش جامع بازاریابی آنلاین

افزون‌براین، باید مشخص کنید چه کسی یا کدام مقام شرکت مخاطب قدرت تصمیم‌گیری درباره‌ی خرید محصولات شرکت شما را دارد؛ مثلا مدیرعامل یا مدیر تولید یا بخش تسهیلات. شناسایی فردی که تصمیم خرید را اتخاذ می‌کند، با شناسایی بازار هدف متفاوت است. یکی از نتایج مهم این مرحله، این است که می‌توانید تلاش‌های بازاریابی خود را روی گروه بسیار کوچک‌تری از مردم متمرکز کنید. حالا می‌توانید برای ارتقای نرخ تبدیل خود، پرسونای مشتری را تعریف کنید؛ اما باید به‌یاد داشته باشید پرسونا بسته به نوع کسب‌وکاری که با آن معامله می‌کنید، کاملا تغییر می‌کند.

«تعریف خریداران» نخستین گام بازاریابی B2B محسوب می‌شود؛ درغیر این‌صورت، سایر کمپین‌های شما معنای خاصی نخواهند داشت.

روی روابط بلندمدت تمرکز کنید
زمانی‌که محصولات خود را مستقیما به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کنید، «حفظ مشتریان» را یکی از اولویت‌های خود می‌دانید؛ اما در حوزه‌ی بازاریابی B2B، روابط بلندمدت اهمیت بیشتری دارند. چرا؟ اگر یکی از مصرف‌کنندگان مستقیم یک‌بار محصول شما را بخرد و دیگر هرگز بازنگردد، به این معنا نیست که کسب‌وکار شما شکست خورده است. باوجوداین، به‌عنوان شرکت B2B ناچارید برای نگه‌داشتن هریک از مشتریان خود بیشتر تلاش کنید؛ زیرا ازدست‌دادن هریک از مشتریان، شما را با خطر بزرگی مواجه می‌کند. به‌علاوه، نمی‌توانید همیشه روی سطح ثابتی از فروش متوقف شوید. مشتریان شرکتی به آموزش بازاریابی آنلاین دریچه‌ی معرفی شما به کسب‌وکارهای دیگر تبدیل می‌شوند و درعین‌حال، اگر کسب‌وکار خود را گسترش دهند، بازهم حجم سفارش‌های خود را به شما افزایش می‌دهند. پس، همیشه به آینده نگاه کنید و برای ساخت روابط بلندمدت با مشتریان برنامه‌ریزی کنید.

Prioritize satisfaction

اولویت‌دادن به رضایتمندی مشتریان
همان‌طورکه شرکت‌های B2C با اجرای برنامه‌های وفاداری به‌دنبال جلبِ‌‌نظر مساعد مصرف‌کنندگان هستند، شما نیز باید از رضایتمندی بلندمدت مشتریان مطمئن شوید؛ هرچند با ترفندهای متفاوت. به‌عنوان‌ مثال، شرکت B2C نمی‌تواند به یک میزان از محصول خود را به‌رایگان برای مشتریان ارسال کند تا آن‌ها درصورت رضایت، سفارش‌های بیشتری ثبت کنند. با تمام این‌ها، این تکنیک در بازاریابی B2B اقدام یا حتی سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای به‌شمار می‌رود. فراموش نکنید همیشه بازخورد شرکت‌های مشتری را در سفارش‌های بعدی لحاظ کنید. به‌علاوه، اگر مشتریان راضی قصد خرید محصولات شما را در بلندمدت داشته باشند، می‌توانید محصولات را برای آن‌ها سفارشی‌سازی کنید.

اهمیت شخصی‌سازی

دوره جامع بازاریابی دیجیتال
همان‌طورکه اشاره شد، در برخی مواقع می‌توانید محصولات یا خدمات خود را براساس خواسته و نیاز مشتری سفارشی کنید. شکی نیست در اجرای استراتژی مذکور باید محدودیت‌هایی نیز در نظر بگیرید. برای مثال، اگر خودرو تولید می‌کنید و مشتری از شما قایق می‌خواهد، نمی‌توانید خواسته‌ی او را اجرا کنید. اگر کیسه‌ی پلاستیکی ۵۰ سانتی‌متری تولید می‌کنید و مشتری از شما می‌خواهد برای او کیسه‌ی پلاستیکی ۶۰ سانتی‌متری تولید و لوگو شرکت او را نیز روی کیسه‌ها چاپ کنید، با سؤال دیگری مواجه هستید: «رضایت این مشتری و رابطه‌ی بلندمدت با او چقدر برایتان اهمیت دارد؟»

اگر خریداران خود را به‌درستی تعریف کرده باشید و از تکرار سفارش مشتری در بلندمدت اطمینان داشته باشید، می‌توانید استراتژی خود را به سطح بعدی هدایت کنید. همچنین، نباید رقبای شرکت خود را فراموش کنید. به این مسئله فکر کنید اگر با شخصی‌سازی‌نکردن سفارش مشتری یکی از رقبا این کار را انجام بدهد، چقدر متضرر می‌شوید؟

داستان شرکت را بفروشید
«هنر داستان‌سرایی» در بازاریابی شرکت‌های B2C و B2B نقش مهمی ایفا می‌کند. اگر داستانی عالی برای برند یا محصولات خود بنویسید و آن را در وب‌سایت شرکت منتشر کنید، مخاطبان بالقوه‌ی بیشتری جذب می‌کنید یا به‌عبارتِ‌دیگر، «لید» تولید خواهید کرد. در این داستان، به‌شیوه‌ای جذاب برای مشتریان تعریف می‌کنید چرا این کسب‌وکار را راه‌اندازی کرده‌اید و سوابقتان چیست و چه تجربه‌ای به مشتریان ارائه می‌کنید. اگر نمی‌دانید چگونه باید داستان خود را به گوش مشتریان برسانید، حالا بهترین زمان برای شروع وبلاگ‌نویسی است. همان‌طورکه در نمودار زیر مشاهده می‌کنید، شرکت‌های B2B که وبلاگ‌نویسی را در برنامه‌های خود لحاظ کرده‌اند، درمقایسه‌با سایر شرکت‌ها لید بیشتری تولید می‌کنند.
Sell your story

مشتریان چگونه از محتوای شما استفاده می‌کنند؟
هرچند شرکت‌های ‌B2B نمی‌توانند مانند شرکت‌های B2C به تبلیغ محصولات خود بپردازند، هنوزهم رسانه‌های اجتماعی مدیوم قدرتمندی برای بازاریابی آن‌ها است. بااین‌حال، رسانه‌ای مانند اسنپ‌چت کمکی به معرفی محصولات شما نمی‌کند و احتمالا یوتیوب و حتی لینکدین گزینه‌های معقولانه‌تری در‌این‌زمینه به‌شمار می‌روند. توصیه می‌کنیم از ویدئوهای تبلیغاتی و تصاویر و انواع دیگر محتوای بصری برای معرفی و فروش به مشتریان B2B استفاده کنید. همچنین، مطمئن شوید همیشه همه‌چیز را در سطوح حرفه‌ای نگه می‌دارید.

مقاله‌ی مرتبط:
چرا شرکت‌های B2B در قیمت‌گذاری‌های خود ناموفق عمل می‌کنند
هدف اصلی شبکه‌سازی را رشد شرکت بدانید
استراتژی بازاریابی B2B باید به رشد شرکت شما کمک کند. سعی کنید مخاطبان بالقوه‌ی بیشتری جذب کنید و با مشتریان جدید بیشتری قرارداد ببندید. شبکه‌سازی راهی عالی برای آشنایی با مشتریان جدید است؛ مخصوصا در حوزه‌ی شرکت‌های B2B. در رویدادهای محلی و منطقه‌ای و ملی شرکت کنید و به شبکه‌های صنعتی بپیوندید تا با افراد جدید آشنا شوید. این شبکه‌ها هرسال جلسه‌ها و کنفرانس‌هایی برگزار می‌کنند که حضور در آن‌ها برای شرکتتان بسیار سودمند خواهد بود. فراموش نکنید ایمیل‌هایی با مضمون تحسین موفقیت‌های مخاطبان ارسال کنید و ترجیحا در این ایمیل‌ها درخواست خاصی مطرح کنید. این استراتژی واقعا کارآمد است و درمقایسه‌با مدتی‌ که در صنعت خود می‌گذرانید، RIO درخورتوجهی نصیبتان می‌کند.

Pricing

قیمت‌گذاری

آموزش آنلاین بازاریابی دیجیتال
روش‌های ضعیف قیمت‌گذاری تبعات پنهان، اما شدیدا آسیب‌زننده‌ای به‌دنبال دارند. قیمت‌گذاری نادرست می‌تواند اقتصاد شرکت را نابود کند و تا سال‌های سال، کسی متوجه نشود ایراد کار از کجا است. در یکی از مقالات پیشین زومیت، به این موضوع پرداخته‌ایم که چرا شرکت‌های B2B معمولا در قیمت‌گذاری‌های خود اشتباه عمل می‌کنند. در این مقاله آمده بود که شرکت‌های موفق B2B در سه زمینه با سایرین متفاوت هستند:

آن‌ها در سطح محصولات و مشتریان فردی قیمت‌گذاری مناسبی دارند.
فروشندگان خود را دربرابر استراتژی‌های قیمت‌گذاری باانگیزه نگه می‌دارند و از ترکیبی از حقوق ثابت و پورسانت استفاده می‌کنند.
با برگزاری دوره‌های آموزشی و فراهم‌کردن ابزارهای مناسب، روی توسعه‌ی کارایی تیم‌های فروش سرمایه‌گذاری می‌کنند.
قیمت‌گذاری متوسط همیشه اشتباه است. اگر قیمت یکسانی را به‌تمامی مشتریان خود پیشنهاد دهید، هیچ‌کس از این رویکرد شما منتفع نمی‌شود. شما باید به حداکثرکردن حاشیه‌ی سودتان فکر کنید. برای این منظور می‌توانید از تاکتیکی استفاده کنید که اغلب شرکت‌های پیشرفته در آن مهارت دارند؛ یعنی برای هر ترکیب از «مشتری و محصول» قیمت‌های خاص و متفاوتی در نظر بگیرید. دراین‌صورت براساس داده‌های کسب‌وکار، سه متغیر مهم قیمت‌گذاری هدف را باید بیابید: ۱. هر مشتری کدام ویژگی‌های محصولتان را مهم‌تر می‌داند و برای این ویژگی‌های چه ارزشی در نظر می‌گیرد؛ ۲. صنعتتان تا چه حد رقابتی است و محصول شما چه جایگزین‌هایی دارد؛ ۳. نرخ سودآوری معاملات پس از کسر تخفیفات، هزینه‌ی حمل‌ونقل، هزینه‌ی انبارداری و... چقدر است.

نکته‌ی مهم: برخلاف شرکت‌های B2C که قیمت نهایی خود را روی محصولات درج می‌کنند، شما در زمان تنظیم استراتژی قیمت‌گذاری باید به فکر مذاکره با شرکت‌های مخاطب نیز باشید؛ زیرا شرکت‌های B2B در پذیرش قیمت‌ها بسیار دقیق‌تر از مصرف‌کنندگان کالاهای نهایی عمل می‌کنند.

how your buyers consume content

مقاله‌ی مرتبط:
مراحل توسعه‌ی استراتژی بازاریابی محتوا برای شرکت‌های B2B
استراتژی بازاریابی محتوا
همان‌طورکه قبلا اشاره کردیم، محتوای جذاب باعث می‌شود مشتریان بالقوه‌ی بیشتری فعالیت‌های کسب‌وکارتان را دنبال کنند و ترافیک بیشتری در وب‌سایت شرکت ایجاد شود. باوجوداین، اگر محتوای ویدئویی خود را به‌‌طور اتفاقی در یوتیوب بارگذاری کنید، به نرخ بازگشت سرمایه‌ی شرکت کمکی نمی‌کنید. درواقع، برای انتشار محتوای تولیدی خود به استراتژی نیاز دارید. استراتژی بازاریابی محتوا بخشی از برنامه‌ی بازاریابی است که تولید انواع مختلف محتوا، ازجمله پست‌های وبلاگ و کتاب‌های الکترونیکی و ویدئوها و سپس، بازاریابی آنلاین آن‌ها را شامل می‌شود. «شناسایی مخاطبان و تشکیل پرسونا» اولین مرحله از استراتژی محتوای شما است. پس‌ازآن، باید اهداف واقع‌گرایانه و تأثیرگذار و روشنی برای فعالیت‌های بازاریابی محتوا تعیین کنید. توجه کنید گرچه سئو یکی از بخش‌های استراتژیک بازاریابی آنلاین محسوب می‌شود، هدف نهایی محسوب نمی‌شود. هدف نهایی باید به رشد کسب‌وکارتان کمک کند. در سومین مرحله، برای یافتن ایده‌های محتوا تحقیق کنید. بدین‌منظور می‌توانید کار را با جست‌وجوی کلمات کلیدی شروع کنید و سؤالات متداول کاربران را درباره‌ی محتوای مدنظر بیابید. بدیهی است پاسخ این پرسش‌ها ایده‌ی محتوای شما خواهد بود. درنهایت، باید محتوایی تولید کنید که میزان ترافیک وبلاگ یا وب‌سایت شرکت را افزایش دهد. اگر این مراحل را با موفقیت طی کنید، استراتژی بازاریابی محتوای شما به یکی از سرمایه‌گذاری‌های مهم بلندمدت کسب‌وکار تبدیل می‌شود.

customer care

توجه به رشد و درآمدزایی مشتریان
در یکی دیگر از مقالات زومیت، توضیح دادیم اگر کسب‌وکارهای B2B به مشتریان خود کمک کنند به اهدافشان برسند، از مزایای متعددی بهره‌مند می‌شوند. برای مثال، فهرست مفصل‌تری از مشتریان خشنود و وفادار به‌دست می‌آورند. درک این نکته بسیار ساده به‌نظر می‌رسد؛ اما متأسفانه بیشتر رهبران شرکت‌های B2B پیام‌های نادرستی به مشتریان بالقوه و فعلی خود می‌دهند. تیم بازاریابی شما با پاسخ به چهار پرسش می‌تواند از رویکرد واقعی کسب‌وکار آگاه شود:

خدمات خود را چگونه توصیف می‌کنید؟ اغلب کسب‌وکارهای B2B فقط روی نتیجه‌ها و خروجی‌ها متمرکزند؛ اما شما باید ارزش‌آفرینی خود را به‌شیوه‌ای توصیف کنید که مشتریان منافع خود را در آن ببینند. به‌عنوان مثال، می‌توانید ویژگی‌های محصولتان را نام ببرید و در ادامه بگویید :«یعنی شما می‌توانید...» و جای خالی را با مزایای مدنظر مشتریان پر کنید.

مقاله مرتبط:
رابطه‌ موفقیت شرکت‌های B2B با رشد و درآمدزایی مشتریان
چقدر از نرخ بازگشت سرمایه رضایت دارید؟ زمانی‌که موفق شدید نظر مثبت مشتریان را جلب کنید، چگونه با آن‌ها قرارداد می‌بندید؟ در این مرحله، باید مزایای مالی خرید محصولات خود را برای مشتریان شرح دهید. برای نمونه، اگر خرید محصولاتتان باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های مشتریان می‌شود، باید این موضوع را به آن‌ها اثبات کنید.

از نوآوری خاصی بهره می‌برید یا صرفا روندهای صنعت را دنبال می‌کنید؟ منظور از نوآوری، جریان یا فرایندی است که راهکارهای سنّتی را کنار میزند یا تحولی که به مزیت رقابتی شما تبدیل می‌شود و مشتریان را هم منتفع می‌کند. فراموش نکنید در بازارهای به‌سرعت در‌حال‌تغییر امروزی، دنبال‌کردن روندهای صنعت و عرضه‌ی خدماتی که پیش از نیز ارائه‌ شده، برای بقای کسب‌وکار B2B کافی نیست.

منافع شما با منافع مشتریان هم‌سو است؟ زمانی‌که می‌خواهید با مشتری قرارداد ببندید، باید هم‌پای او روی بهترین راهکارها متمرکز شوید. وقتی مشکلات مشتری به مشکلات شما تبدیل می‌شوند، روابط تجاری از عرضه‌کننده‌خریدار، به روابط دو شریک تغییر می‌یابد. درواقع، همین متمرکزشدن روی هدفی مشترک ارزش کسب‌وکارتان را به مشتریان ثابت می‌کند.

B2B Marketing

اشتباهات متداول در بازاریابی B2B
اگر می‌خواهید استراتژی بازاریابی مؤثری برای کسب‌وکارتان تنظیم کنید و با موفقیت رقیبان را پشت‌سر بگذارید، بهتر است اشتباهات رایج بازاریابی B2B را نیز بشناسید. برخی از این اشتباهات عبارت‌اند از:

معامله با خریداران سطح پایین: ملاقات با مشتریان و مدیران فروش رده‌پایین ساده‌تر از مذاکره با مدیران ارشد است؛ اما سود خاصی برای کسب‌وکارتان به‌همراه ندارد. مدیران رده‌پایین معمولا اختیار یا بودجه‌ی لازم برای پذیرش پیشنهاد شما را ندارند. بنابراین، همیشه برای ملاقات با مدیران ارشد برنامه‌ریزی کنید؛ هرچند مجبور باشید بیشتر صبر کنید.

مقاله مرتبط:
اشتباهات متداول در بازاریابی B2B
تبلیغ ویژگی یا فواید محصول: امروزه برخلاف گذشته، مشتریان B2B صرفا به ویژگی‌های محصول اهمیت نمی‌دهند. آن‌ها به نتیجه‌ و مزیتی اولویت می‌دهند که محصول شما برای کسب‌و‌کار آن‌ها به‌ارمغان می‌آورد. مشتریان می‌خواهند بدانند محصول شما چه کمکی به حل مشکلات یا رفع نیازهای کسب‌وکارشان می‌کند. پس، به‌جای تبلیغ ویژگی‌های محصولات یا خدماتتان، به مزایای منحصربه‌فردی اشاره‌ کنید که محصولتان برای کمک به اهداف کسب‌وکار مشتری ایجاد می‌کند.

ارائه‌ی فقط یک راه‌حل: یکی از اشتباهات بزرگ‌ تیم‌های بازاریابی B2B این است که فقط یک گزینه را پیش روی مشتریان بالقوه قرار می‌دهند. در‌این‌صورت، مخاطبان بلافاصله به‌دنبال مقایسه‌ی محصولات جایگزین و انتخاب قیمت‌های مناسب‌تر می‌روند. به‌علاوه مشتریانی که مایل‌اند در راه‌حل‌های اساسی و پر‌هزینه سرمایه‌گذاری کنند، به پیشنهاد‌های ارزان‌قیمت محدود می‌شوند. بهتر است همیشه چندین پیشنهاد با بازه‌های قیمتی متفاوت را به مخاطبان ارائه دهید.

اتکا به فروش غیرحضوری: اگر شرکتتان محصولات یا خدمات ارزشمند و پرهزینه‌ای عرضه می‌کند، نباید به‌سادگی ملاقات رودررو را نادیده بگیرید. در جلسات حضوری فرصت دارید خدمات خود را کامل‌تر معرفی کنید و بر احساسات مخاطب تأثیر بگذارید.

تفهیم ضعیف مزایای منحصر‌به‌فرد محصول: زمانی‌که مشتریان از شما می‌خواهند به‌طور دقیق روش کار خود را توضیح دهید، باید ابتکارِ‌عمل داشته باشید و مزایای رقابتی خود را به‌صورت شفاف و واضح عنوان کنید.

تخفیف‌های برنامه‌ریزی‌نشده: هرگز برای جذب مشتری بیشتر قیمت محصولات خود را کم نکنید. به‌جای ارائه‌ی پیشنهادهای وسوسه‌کننده، روی ارزشی متمرکز شوید که محصولتان خلق می‌کند. دراین‌صورت، مشتریان بزرگ را به‌خود جذب می‌کنید و سودآوری بلندمدت شرکت را ارتقا می‌دهید.

 

 

منبع: زومیت



:: برچسب‌ها: بازاریابی دیجیتال , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی آنلاین , بازاریابی ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()